با ما همراه باشید

اخبار

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت صنایع دستی و دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

منتشر شده

در

تفاهم نامه امضا قرار داد مهر همکاری

تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و مجتمع تجای الماس کریم به منظور توسعه و تحکیم فعالیت‌های مرتبط در حوزه طراحی، تولید و توسعه بازار فروش صنایع دستی منعقد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،  به منظور توسعه و تحکیم همکاری‌ها و فعالیت‌های مرتبط در حوزه طراحی، تولید و توسعه بازار فروش صنایع دستی به ویژه زیورآلات، تفاهم‌نامه‌ای میان معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و مجتمع تجای الماس کریم منعقد شد.

آموزش در معاونت صنایع دستی جایگاه ویژه‌ای دارد و توسعه بنیادین روابط دانشگاه و ادارات می‌تواند منجر به ارتقای جایگاه صنایع دستی شود و در همین زمینه نیز تفاهم نامه‌های متعددی با دانشگاه‌های مختلف کشور منعقد شده است.

این تفاهم نامه نیز در راستای ترغیب و جذب جامعه دانشگاهی به نقش آفرینی در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، توسعه مفهوم طراحی به عنوان عاملی تأثیرگذار در فرهنگ، تولید، مصرف و اقتصاد با همکاری بخش دولتی و بخش خصوصی و تقویت و تأکید بر جایگاه طراحی در صنایع دستی منعقد شده است.

تأکید بر طراحی و اهمیت آن با نگاهی نوآورانه و به بهره‌گیری از ذخایر میراث فرهنگی و هنری ایران، تثبیت و حفظ نقوش، خطوط و فرم‌های ایرانی و همچنین مفاهیم آن در طراحی و ساخت زیورآلات، ایجاد جاذبه برای کاربران ایرانی و خارجی با معرفی صحیح و اصولی زیورآلات، تعامل طراحان حوزه‌های مختلف طراحی به منظور ارتقای سطح طراحی زیورآلات ایرانی و احیای قسمتی از هویت ایرانی در قالب طراحی‌اشیا در راستای تولید و حمایت از تولیدات داخلی جزء اهداف این تفاهم نامه به شمار می‌رود.

روزآمد شدن با حفظ هویت بر اساس سلایق مخاطبان، معرفی ظرفیت و ارزش هنر ایرانی با کمک طراحی در زیور آلات ایرانی، تولید و ارائه‌ایده تا تجاری‌سازی و کمک به کسب و کار، استعدادیابی نیروی انسانی (طراح) خلاق و کارآفرین مورد نیاز صنعت و بخش خصوصی (جواهرسازی و زیورآلات) در راستای آموزش تخصصی مستمر مورد نیاز بازار و تأکید بر تقویت توجه بیشتر به طراحی و مکتب‌های مختلف هنر ایرانی و نگاه نوآورانه و خلاقانه به طراحی محصول و کاربرد آن در زندگی امروز نیز جزء اهدافی است که در این خصوص وجود دارد.

تبلیغات

از دیگر اهداف این تفاهم نامه، کمک به تثبیت جایگاه هنر و فرهنگ غنی ایرانی، افزایش توان رقابت با محصولات مشابه وارداتی و تقویت توان تولیدات طراحی محور صنایع دستی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، شناسایی و ثبت بانک اطلاعاتی طراحان صنایع دستی و همچنین ایجاد ارتباط بین طراحان، دانشگاهیان و بازار صنعت زیورآلات گرانب‌ها به منظور همکاری مشترک در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی– کاربردی و اجرایی مورد نیاز طرفین تا مرحله بازاریابی و فروش و همچنین همکاری مشترک در زمینه‌های تخصصی اعم از برگزاری همایش، جشنواره، نمایشگاه و مسابقات ملی و بین‌المللی طراحی و ساخت زیورآلات است.

تربیت و آموزش نیروی انسانی (طراح) خلاق و کارآفرین موردنیاز صنعت و بخش خصوصی در قالب برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی تخصصی مستمر و شرکت آثار برگزیده رویدادهای طلا و جواهر به عنوان بخش ویژه نمایشگاه‌های حوزه صنایع دستی، فناوری و صنایع خلاق و همچنین کمک به توسعه کسب و کارهای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه در حوزه صنایع دستی، استفاده از فضای آموزشی، کارگاهی و سایر امکانات فنی براساس قراردادهای جداگانه بخشی از رویکردها و برنامه‌هایی است که در این تفاهم نامه منعقد شده است.

اخبار

کارگاه عمومی آشنایی با ملیله همزمان با اختتامیه دومین جشنواره گلاب‌گیری برگزار شد

منتشر شده

در

توسط

ملیله کاری هنرهای سنتی هنرملی صنایع دستی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان و بنیاد ایران‌شناسی زنجان برگزار شد.

به گزارش سرزمین پدری ازمیراث آریا، سید سعید صفوی اظهار کرد: کارگاه عمومی آشنایی با ملیله همزمان با اختتامیه دومین جشنواره گلاب‌گیری با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان و بنیاد ایران‌شناسی زنجان برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان افزود: در این کارگاه آموزشی یک روزه علاقه‌مندان با اصول و مبانی یکی از مهمترین و شاخص‌ترین صنایع‌دستی‌های استان آشنا می‌شوند.

او گفت: کارگاه آموزشی یاد شده روز دوشنبه ۴ تیرماه در آرامگاه چلبی اوغلو شهرستان سلطانیه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برگزار شد.

ادامه مطلب

اخبار

تونس روادید سفر برای گردشگران ایرانی را لغو کرد

منتشر شده

در

توسط

پرچم ایران و تونس جهانگردی گردشگری

وزارت گردشگری تونس از لغو روادید سفر برای گردشگران ایرانی خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از ایرنا، وزارت گردشگری تونس در نامه‌ای اعلام کرد که روادید برای گردشگران ایرانی و عراقی را لغو کرده است.

بر اساس این گزارش، وزارت گردشگری تونس اعلام کرد که روادید سفر ۱۵ روزه گردشگری به تونس برای گردشگران ایرانی دارای گذرنامه سفر عادی لغو شده است.

وزارت گردشگری تونس در این نامه افزوده است که این تصمیم در چارچوب اقدام متقابل صورت گرفته و از روز شنبه ۱۵ ژوئن ۲۰۲۴ (شنبه ۲۶ خرداد) اجرا می‌شود.

علیرضا بیکدلی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه پیشتر گفته بود که اتباع ۲۸ کشور که به قصد جهانگردی به ایران سفر می کنند از ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ برای سفر به ایران نیازی به روادید ندارند و می‌توانند صرفا با تهیه بلیط به ایران سفر کنند.

وی افزود: وزارت امور خارجه دستور العمل اجرایی مصوبه هیات وزیران در باره لغو روادید یکجانبه با ۲۸ کشور را به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرده است.

تبلیغات

بیکدلی گفت: بر این اساس اتباع این ۲۸ کشور که به قصد جهانگردی به ایران سفر می‌کنند از ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ برای سفر به ایران نیازی به روادید ندارند و آنها می‌توانند صرفا با تهیه بلیط به ایران سفر کنند.

معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه تصریح کرد: اتباع کشور هند می‌توانند از مبادی هوایی بدون نیاز به روادید وارد ایران شوند و برای ورود از طریق مرزهای زمینی باید روادید دریافت کنند.

بیکدلی در پایان خاطرنشان کرد: ۲۸ کشور شامل عربستان، قطر، امارات، بحرین، کویت، ازبکستان، قرقیزستان، تونس، کوبا، تانزانیا، موریتانی، زیمبابوه، موریس، سیشل، ژاپن، اندونزی، سنگاپور، ویتنام، کامبوج، برونئی، برزیل، مکزیک، پرو، کرواسی، صربستان، بوسنی و هرزگوین، بلاروس و هندوستان (هوایی) می‌شوند.

ادامه مطلب

اخبار

صادرات صنایع‌دستی از مالیات بر ارزش افزوده معاف می‌شود

منتشر شده

در

صنایع دستی اصفهان هنرهای سنتی اصفهان میراث فرهنگی

معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از معافیت صادرکنندگان صنایع دستی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.

به گزارش ایرنا مریم جلالی پنجشنبه در نشست با فعالان صنایع‌دستی اصفهان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌کارهای حمایت اقتصادی از فعالان صنایع دستی تلاش برای ایجاد نظام آماری جامع است، اظهار کرد: این نظام آماری باید در جهت شناسایی فعالان بزرگ صنایع‌دستی و ارائه آن به ساختار مالیاتی کشور برای ایجاد معافیت‌های مالیاتی شکل بگیرد.

به گزارش سرزمین پدری از ایرنا معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارتخانه میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی همزمان با پاسداشت هفته صنایع دستی امروز صبح به اصفهان سفر و با حضور در بازار تاریخی حسن آباد و کارگاه‌های صنابع دستی این استان با هنرمندان این عرصه دیدار کرد.

از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در جهان، ۲۹۹ مورد آن مربوط به ایران و از این تعداد نیز ۲۰۰ رشته مربوط به استان تاریخی و هنر پرور اصفهان است.

بیش از ۷۰ هزار هنرمند صنایع دستی در این استان فعالیت می‌کنند که در چهار سال گذشته ۴۰ هزار نفر از آنها شناسایی و شناسنامه‌دار شده‌اند.

تبلیغات
ادامه مطلب

برترین ها