با ما همراه باشید

غذا

گراتن سيب ‌زمينی و ژامبون

منتشر شده

در

گراتن سيب ‌زمينی و ژامبون

مواد لازم(براي شش نفر):
سير =سه حبه
كره نرم شده= دو قاشق چايخوري
خامه غليظ =1 و 1/4 پيمانه
شير = 3/4 پيمانه
سيب‌زميني پخته و ورقه شده = 700 گرم
مغز كرفس ورقه شده= 300 گرم
ژامبون گوشت دودي خردشده= دو تا چهار ورقه

طرز تهيه:
فر را با دماي 475 درجه فارنهايت معادل 240 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. ابتدا سير و سپس كره را داخل يك قالب گرد پيركس 5/22 سانتي‌متري به عمق حدود چهار سانتي‌متر بماليد.يك پيمانه خامه و شير را به همراه سير درون قابلمه كوچكي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد، سپس نصف سيب‌زميني و نصف كرفس را يكي در ميان درون قالب چرب شده بچينيد. ژامبون خرد شده و يك پيمانه پنير را روي آنها بپاشيد و بقيه سيب‌زميني و كرفس را روي آن بچينيد. مخلوط خامه و شير داغ را روي مواد درون ظرف بريزيد و بقيه خامه و سپس دو قاشق پنير را روي آن بپاشيد.قالب را حدود 15 دقيقه يعني تا وقتي روي غذا طلايي شود در فر بگذاريد سپس درجه فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت يا 190 درجه سانتي‌گراد كم كنيد و بگذاريد حدود 50 دقيقه ديگر در فر بپزد.وقتي زمان پخت تمام شد، اجازه دهيد ظرف ده دقيقه بماند تا سرد شود و سپس غذا را سرو كنيد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

غذا

همبرگر با سس سبزیجات

منتشر شده

در

توسط

همبرگر با سس سبزیجات کافی شاپ رستوران

مواد لازم برای تهیه همبرگر:

گوشت چرخ کرده 300 گرم

پیاز ساطوری شده 1 عدد

آرد سوخاری 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس همبرگر :

هویج خرد شده 1 عدد

تبلیغات

کرفس خرد شده به میزان لازم

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه همبرگر با سس سبزیجات:

ابتدا کمی روغن در ظرف ریخته روی حرارت میگذاریم هویج را داخل آن ریخته و تفت میدهیم بعد کرفس را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.

سس گوجه فرنگی را با آب گوشت یا آب استخوان مخلوط کرده و داخل مواد میریزیم (آب گوشت تقریباً یک کاسه باشد) میگذاریم سس روی گاز بجوشد.

به تهیه همبرگر میپردازیم گوشت را داخل ظرفی ریخته پیاز را که قبلاً سرخ کرده ایم به آن اضافه میکنیم با دست کاملاً مخلوط کرده نمک و فلفل اضافه کرده دوباره مخلوط میکنیم تخم مرغ را اضافه کرده و با دست خوب هم میزنیم (میتوانید در داخل همبرگر از پیازچه، تره فرنگی و جعفری نیز استفاده کنید) آرد سوخاری را هم اضافه کرده و کاملاً با دست هم میزنیم

مقدار کمی روغن به کف دستمان میزنیم تا گوشت به کف دستمان نچسبد گوشتها را به هر اندازه که دوست داشتید دربیاورید.

تبلیغات

سسمان حاضر شده نصف جعفری را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم در ماهی تابه دیگری روغن ریخته روی حرارت همبرگرها را در آن سرخ میکنیم (از این مواد 4 عدد همبرگر درست شد) کف بشقاب از سس میریزیم همبرگرها را روی سس گذاشته و دوباره روی آنها سس ریخته و با جعفری تزئین میکنیم.

 

ادامه مطلب

برترین ها