مواد لازم برای تهیه همبرگر:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز ساطوری شده 1 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سس همبرگر :
هویج خرد شده 1 عدد
کرفس خرد شده به میزان لازم
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه همبرگر با سس سبزیجات:
ابتدا کمی روغن در ظرف ریخته روی حرارت میگذاریم هویج را داخل آن ریخته و تفت میدهیم بعد کرفس را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
سس گوجه فرنگی را با آب گوشت یا آب استخوان مخلوط کرده و داخل مواد میریزیم (آب گوشت تقریباً یک کاسه باشد) میگذاریم سس روی گاز بجوشد.
به تهیه همبرگر میپردازیم گوشت را داخل ظرفی ریخته پیاز را که قبلاً سرخ کرده ایم به آن اضافه میکنیم با دست کاملاً مخلوط کرده نمک و فلفل اضافه کرده دوباره مخلوط میکنیم تخم مرغ را اضافه کرده و با دست خوب هم میزنیم (میتوانید در داخل همبرگر از پیازچه، تره فرنگی و جعفری نیز استفاده کنید) آرد سوخاری را هم اضافه کرده و کاملاً با دست هم میزنیم
مقدار کمی روغن به کف دستمان میزنیم تا گوشت به کف دستمان نچسبد گوشتها را به هر اندازه که دوست داشتید دربیاورید.
سسمان حاضر شده نصف جعفری را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم در ماهی تابه دیگری روغن ریخته روی حرارت همبرگرها را در آن سرخ میکنیم (از این مواد 4 عدد همبرگر درست شد) کف بشقاب از سس میریزیم همبرگرها را روی سس گذاشته و دوباره روی آنها سس ریخته و با جعفری تزئین میکنیم.