با ما همراه باشید

شیرینی و شکلات

ترافل شکلاتی ایتالیایی

منتشر شده

در

ترافل شکلاتی ایتالیایی

ترافل شکلاتی ایتالیایی

مواد لازم:

شکلات سیاه 175 گرم

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 40 گرم

پودر شکر 50 گرم

تبلیغات

بادام پودر شده 50 گرم

شکلات سیاه رنده شده 50 گرم

اسانس بادام 2 قطره

طرز تهیه ترافل شکلاتی ایتالیایی:

شکلات سیاه، آب پرتقال و اسانس بادام را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تاذوب شود. کره تکه شده، پودر شکر و پودر بادام (وانیل) را به شکلات اضافه کرده و همه موارد را مخلوط کنید. سپس ظرف را در جای خنک قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل شکلات رنده شده بغلطانید و در ظرف بچینید.

در صورت دلخواه می توانید شکلات های آماده را به جای غلطاندن در شکلات رنده شده، در شکلات ذوب شده بغلطانید و روی آن کمی پسته، بادام یا انواع ترافل های رنگی بپاشید.

تبلیغات
ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شیرینی و شکلات

شیرینی چای مراغه چگونه تهیه می‌شود؟

منتشر شده

در

توسط

چای شیرنیسی شیرینی چای مراغه

برای تهیه شیرینی چای مراغه، چه باید کرد؟

مرحله اول؛ تهیه مخلوط آب و شکر

ابتدا درون دیگ مخصوصی که «پالت» نامیده می‌شود، آب می‌ریزند و شکر را که اصلی‌ترین ماده اولیه این شیرینی است به آن اضافه می‌کنند؛ سپس مخلوط آب و شکر را بر روی حرارت قرار می‌دهند.

مرحله دوم؛ برش

سپس شیره را روی صفحه فلزی که در اصطلاح نبات‌ریزی به آن «سنگ» گفته می‌شود، می‌ریزند و پس از سرد شدن شیره، آن را به قطعات مختلف برش می‌دهند و اسانس دلخواه را به آن اضافه می‌کنند.

مرحله سوم؛ هوادهی

پس از اینکه شیره برش داده شد، آن را ورز می‌دهند که در اصطلاح به این کار هوا دادن می‌گویند؛ هوا دادن برای سفید و نرم شدن شیره ضروری است.
پس از اینکه شیره به اندازه کافی ورز داده شد و بافتی نرم و رنگی سفید پیدا کرد، آن را دوباره به قطعات مختلف برش می‌دهند.

مرحله آخر؛ آماده سازی

در پایان، قطعات برش داده شده را از دستگاه آب نبات‌ریزی رد کرده و روی سطح کار (استو) پهن می‌کنند تا قطعات هوا بخورد و خشک شود.
سپس خرده‌ریزها را از طریق الک کردن جدا می‌کنند تا شیرینی چای مراغه آماده ‌شده و در نهایت در داخل نایلون‌ها و به صورت سنتی بسته‌بندی شود.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

دسر کرم نسکافه

منتشر شده

در

توسط

دسر کرم نسکافه ای

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یک دوم پیمانه
پودر نسکافه 2 قاشق سوپ خوری در یک قاشق آب جوش حل شود.
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری در نسکافه
خامه زده شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم و کمی وانیل را در آن می ریزیم. پودر ژلاتین را در یک دوم آب سرد حل کرده بعد می گذاریم روی بخار تا حل شود در صورت استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد بگذارید تا شل شود. سپس در آب جوش حل کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم می زنیم تا خوب پف کند بعد کم کم شکر را اضافه می کنیم آنقدر می زنیم تا خوب پف کند. (زیاد باید زد)
سپس نسکافه حل شده در آب جوش را کم کم داخل مواد بالا می ریزیم بعد ژلاتین را ریخته و بعد خامه زده شده را داخل مواد بالا می ریزیم و دیگر با هم زن نمی زنیم و به صورت دورانی با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب را پلاستیک انداخته و مواد را داخلش ریخته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

كوكيز با چيپس شكلات يك دوم مقدار

منتشر شده

در

توسط

کوکیز با چیپس شکلاتی

مواد لازم
كره ١٢٥ گرم
پودر قند ١ پيمانه و ١ قاشق سوپ خوري
بكينگ پودر ١ قاشق چايخوري
آرد ١ و سه چهارم پيمانه ( ١٧٥ گرم)
چيپس شكلات ١٢٥ گرم (يك پيمانه و ٢ قاشق سوپخوري)
نمك يك هشتم قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش كمي
تخم مرغ ١ عدد
طرز تهيه:
كره و پودر قند همزن روي درجه ١ و ٢ همزن، خيلي خوب هم مي زنيم. تخم مرغ كامل و رنده پوست ليمو ترش يا
رنده پوست پرتقال (بسته به سليقه) را نيز اضافه كرده و باز با همزن مي زنيم. آرد با بكينگ پودر مخلوط كرده و
اضافه مي كنيم و با قاشق هم مي زنيم. بعد خرده هاي شكلات را اضافه مي كنيم. كف قالب را چرب مي كنيم. يك
قاشق سوپخوري از مواد را به كمك يك قاشق ديگر داخل سيني با فاصله مي چينيم.
دقت كنيد كه اگر يك قاشق مربا خوري بگذاريد شيريني شما خشك مي شود.
اگر ٤٠ گرم فندق و كمي نسكافه بريزيد، كونيز فندق و نسكافه خواهيد داشت.
دقت كنيد در مرحله اي كه خرده هاي شكلات را مي زنيد اين مواد را اضافه كنيد.
دماي فر ١٩٠ درجه سانتي گراد (از ٢٠ دقيقه قبل فر را روشن كنيد.) در پنجره وسط و مدت زمان پخت بين ١٢ تا ١٥
دقيقه است.
طرز تهيه استاد:
ابتدا تخم مرغ را با چنگال مي زنيم.
در ظرفي ديگر پودر قند را با كره مي زنيم (اول دور همزن كند باشد بعد دور را بالا مي بريم) وقتي مواد سبك شد
(سفيد و پف كرد) كمي پوست ليمو رنده مي كنيم و با همزن مي زنيم بعد تخم مرغ را كم كم اضافه كرده و با همزن
مي زنيم.
در ظرفي ديگر آرد، بكينگ پودر و نمك را مخلوط كرده در اين هنگام به مواد بالا اضافه كرده با ليسك هم مي
زنيم. بعد چيپس شكلات را اضافه مي كنيم.
اگر بخواهيم فندقي باشد آرد را با فندق مخلوط مي كنيم.
كف سيني هم بهتر است كمي چرب شود. وقتي كوكيز را بر سيني فر قرار داديم مي توانيم داخل يخچال بگذاريم تا
كمي خود را بگيرد در اين صورت كوكيز بسيار مطلوب و زيبا (به صورت پف كرده) شكل مي گيرد.
توجه فر خيلي داغ نباشد طبقه يكي به آخر باشد بهتر است.

ادامه مطلب

برترین ها