با ما همراه باشید

اخبار

برنامه ایجاد ۲۰‌میلیون پورت فیبرنوری غیرعملیاتی است

منتشر شده

در

برنامه ایجاد ۲۰‌میلیون پورت فیبرنوری غیرعملیاتی است

سیتنا : معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران در واکنش به وعده وزیر ارتباطات برای ایجاد ۲۰‌میلیون پورت فیبرنوری، گفت: روز اول باید می‌‌‌گفتیم آقای وزیر شما بر چه مبنایی می‌‌‌گویی به ۲۰‌میلیون پورت FTTH نیاز است؟ مبنای خودت را بگو. یا نمی‌‌‌دانی پورت چیست یا نمی‌‌‌دانی ۲۰‌میلیون چه مقدار است! کجای دنیا چنین سرویسی دارد؟!
در یک سال اخیر، عیسی‌‌‌زارع‌‌‌پور، وزیر ارتباطات بارها از برنامه خود برای توسعه زیرساخت‌های شبکه ارتباطات ثابت کشور صحبت کرده و با هدف‌‌‌گذاری راه‌اندازی ۲۰‌میلیون پورت فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم، وعده بهبود شرایط اینترنت کشور ظرف این چند سال را داده است. در همین راستا به تازگی میثم سیدصالحی، معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران در گفت‌‌‌وگو با روزنامه جوان به انتقاد از این وعده‌‌‌ها پرداخت. سیدصالحی با تاکید برغیرعملیاتی بودن وعده‌‌‌های زارع‌‌‌پور تصریح کرد: «روز اول باید می‌‌‌گفتیم آقای وزیر شما بر چه مبنایی می‌‌‌گویی به ۲۰‌میلیون پورت FTTH نیاز است؟ مبنای خودت را بگو. یا نمی‌‌‌دانی پورت چیست یا نمی‌‌‌دانی ۲۰‌میلیون چه مقدار است! کجای دنیا چنین سرویسی دارد؟!» وی ادامه داد: «شما دارید در مورد کشوری که کوچک‌تر از یکی از استان‌‌‌های کوچک ماست صحبت می‌‌‌کنی یا درباره کشورهای صاحب فناوری؟ فرانسه ۶۰‌میلیون پورت ADSL دارد، به سمت FTTH هم حرکت کرده‌‌‌ است و ۱۰ تا ۱۲‌درصد سرویس FTTH دارد. ما کلا با ۱۰‌میلیون کاربر می‌‌‌خواهیم به ۲۰‌میلیون FTTH برسیم.»

معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران افزود: «فقط با گفتن که اتفاقی نمی‌‌‌افتد. می‌‌‌گویند پنج قورباغه در استخر بودند، یکی از آنها تصمیم گرفت به بیرون بپرد، حالا چندتا قورباغه در استخر هستند؟ همچنان پنج قورباغه، چون او فقط تصمیم گرفت؛ اما نپرید! الان هم وزارت ارتباطات نشسته پشت درهای بسته و برای خودش تصمیم گرفته است، قواعدی هم که می‌‌‌گذارد با قواعد بازار همخوانی ندارد. مخابرات دارد مسیر خودش را می‌رود و ان‌شاءالله تا سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ در ۵‌میلیون پورت سرویس خواهد داد. الان ۲‌میلیون پوشش دارد، ۲۰۰‌هزار عدد هم ارائه شده است.»


ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها