با ما همراه باشید

اخبار

ثبت‌جهانی «هگمتانه» در سال آینده انجام می‌شود

منتشر شده

در

هگمتانه همدان

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان همدان از ثبت جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» در سال آینده خبر داد.

محسن معصوم‌علیزاده پنجشنبه ۱۳ مهر در حاشیه جشنواره آلو روستای ملحمدره شهرستان اسدآباد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با برنامه ای که امسال در رابطه با معرفی و ارسال پرونده ثبت جهانی هگمتانه به یونسکو انجام شد، ثبت جهانی این مرکز فرهنگی و تاریخی همدان در سال آینده انجام می‌شود و مقصد خوبی برای گردشگری جهانی خواهد بود.

وی با بیان اینکه در هفته گردشگری شاهد جشنواره های مختلفی در رابطه با جشن شکرگزاری برداشت محصولات کشاورزی بودیم، افزود: در برنامه داریم که در طول سال جشنواره های مختلفی را در سطح استان برگزار کنیم و جشنواره ها صرفا جشنواره های برداشت محصولات کشاورزی نیست.

معصوم‌علیزاده خاطرنشان کرد: تلاش ما معرفی داشته های هر شهرستان با برگزاری جشنواره‌ها و تزریق شور و نشاط بین مردم و جذب گردشگران و تحول اقتصادی در هر منطقه است.

وی با بیان اینکه کاروانسراهای ایران، بیست و هفتمین اثر تاریخی و طبیعی ایران بود که چندی پیش در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیدند و دو کاروانسرای فرسفج و تاج آباد استان همدان هم جزو این آثار بود، ادامه داد: به طور قطع با چنین اتفاقات خوبی استان همدان می‌تواند یکی از پایه ها و مقاصد اصلی گردشگران باشد.

معصوم‌علیزاده با بیان اینکه گردشگری برای گردشگران علاوه بر آموزش دارای جذابیت و خاطره سازی است، خاطرنشان کرد: دو شهر لالجین و ملایر در برندهای مختلف مبل منبت و انگور و سفال کمک کننده به گزارش و توسعه گردشگری استان همدان هستند و با برنامه ریزی هایی که شورا و شهرداران این دو شهر انجام می‌دهند با سفر گردشگران به استان همدان به طور قطع به این دو شهر جهانی نیز سفر خواهند داشت.

تبلیغات

معصوم‌علیزاده در ادامه با اشاره به گردشگری خلاق و ضرورت توسعه این نوع از گردشگری گفت: در بحث گردشگری خلاق گردشگران به دنبال آن هستند که از جایی که بازدید دارند آن را تجربه کنند که از جمله آن‌می توان به بحث برداشت محصولات کشاورزی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه گردشگری کشاورزی و خلاق از نقش مؤثری در معرفی جذب گردشگران و رونق صنعت گردشگری و اقتصاد دارد، تصریح کرد: بحث گردشگری کشاورزی می‌تواند در تمام شهرستان‌ها و روستاهای آن اتفاق بیفتد.

معصوم‌علیزاده با بیان اینکه شهرستان اسدآباد در حوزه کشاورزی پتانسیل های خوبی برای گردشگری کشاورزی دارد، افزود: از سال آینده با برنامه ریزی های انجام شده، جشنواره هلو شهر پالیز نیز در حوزه گردشگری در شهر پالیز شهرستان اسدآباد برگزار خواهد شد و این جشنواره ها پتانسیل خوبی برای تحول اقتصادی و جذب گردشگران در منطقه خواهد بود.

وی یادآور شد: در بحث توسعه گردشگری کشاورزی ایجاد زمینه مناسب و سیاستگذاری بر عهده دولت و دستگاه های اجرایی بوده و مشارکت مردمی به طور قطع موجب رونق این نوع از گردشگری می‌شود.

معصوم‌علیزاده اظهار کرد: هر چه مشارکت مردم و آگاه سازی مردم برای استفاده از فرصت های خوبشان و به دست آوردن آورده های اقتصادی کمک می کند که در هر شهرستان کشاورزی خلاق و گردشگری کشاورزی توسعه پیدا کند.


تبلیغات

اخبار

رویداد ملی «استارت‌اپ اجتماعی رویش» در اصفهان برگزار شد

منتشر شده

در

رویداد ملی «استارت‌اپ اجتماعی رویش

صفهان پنجمین دوره ملی «استارت‌اپ اجتماعی رویش» به مدت سه روز در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

پنجمین دوره ملی «استارت‌اپ اجتماعی رویش» به مدت سه روز، از تاریخ ۱۲ تا ۱۴ تیرماه ۱۴۰۳، در دانشگاه اصفهان برگزار شد. این رویداد ملی از سوی آکادمی خیر ایران طرح‌ریزی شده و سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان در برگزاری آن همکاری داشت.

در روز نخست این استارت‌اپ ویکند اجتماعی، شهرزاد ترابی‌زاده، مدیر داخلی مرکز نوآوری هاب اصفهان، به عنوان تسهیل گر، برای دانشجویانی که در این رویداد ثبت نام کرده بودند، توضیحاتی را در خصوص نحوه برگزاری استارت‌اپ ویکندهای اجتماعی بیان کرد و در فواصل منظم، سه تن از کارآفرینان اجتماعی اصفهان و تهران که در حوزه زنان، صنایع دستی و محیط زیست، فعالیت جدی داشتند، تجربیات زیسته خود را برای حاضران بیان کردند. ‌

به گزارش سرزمین پدری به نقل از ایسنا؛ در ادامه این رویداد ملی، با توزیع بسته مربوط به ثبت ایده‌ها و شرح فرایند و معیارهای داوری، ۵۶ ایده از سوی شرکت‌کنندگان طرح شد و هر فرد، ۶۰ ثانیه فرصت داشت تا این ایده را در حضور جمع ارائه کند. پس از پایان فرایند رأی‌گیری، ۱۰ ایده برتر معرفی شد و ایده «مدرسه زندگی» که از سوی سمیرا قاسمی، مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان طرح شده بود نیز جزء ۱۰ ایده برتر قرار گرفت.

در روز دوم این رویداد کارگاه «ترسیم مدل بوم کسب و کار» توسط کتایون سپهری برگزار شد. در این کارگاه شرکت کنندگان آموختند که به چه صورت بیزینس مدل ایده‌ خود را بر روی تابلو ترسیم کنند و به تصویر ذهنی دقیق‌تری درباره کسب و کار خود دست یابند.

همچنین، محمدصالح طیب نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و مدیر پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکار به بیان نکات و سخنانی در خصوص چگونگی شکل گیری آزمایشگاه مدیریت و اندیشکده حکمرانی پرداخت. سپس، کارگاهی با عنوان «اعتبار سنجی ایده» توسط داوود دهقان برای شرکت کنندگان برگزار شد. در این فواصل تیم‌ها با یکدیگر به گفت‌وگو پرداختند و منتورها به آن‌ها کمک کردند تا به نسخه نهایی بوم کسب و کارشان دست یابند.

تبلیغات

در روز سوم، کارگاهی با عنوان «ارائه تاثیرگذار» توسط مهران کریمی برگزار شد و در نهایت، تیم‌ها بوم کسب و کار خود را تکمیل کردند و در حضور داوران، ساناز منصف، محمد زاهدی و مهران کریمی به ارائه آن پرداختند.

ادامه مطلب

اخبار

تجلیل از اساتید صنایع دستی در منطقه ۹

منتشر شده

در

تجلیل از اساتید صنایع دستی در منطقه ۹

برنامه ارمغان هنر به همت خانه فرهنگ پرواز و با مشارکت معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران در روز یکشنبه ۱۰تیر ماه ساعت ۱۶ در مجموعه فرهنگی برج آزادی برگزار می‌شود.

به گزارش سرزمین پدری از ایلنا به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۹، برنامه ارمغان هنر با هدف تکریم و پاسداشت آداب و رسوم و سنت‌ها و فرهنگ ایرانی و تقویت حس تعلق به سرزمین، خود اتکایی، خود باوری و عزت ملی در روز یکشنبه ۱۰ تیر ماه برگزار می‌شود.

گفتنی است در این برنامه از مربیان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی رشته‌های صنایع دستی و هنری نظیر: پته دوزی، چرم دوزی، پیکر تراشی با چوب /معرق ومنبت /نساجی سنتی /رودوزی‌های الحاقی/ نگارگری / قلم زنی و مینا کاری تجلیل به عمل می‌آید.

شهروندان برای حضور در برنامه می‌توانند به مجموعه فرهنگی برج آزادی واقع درمیدان آزادی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۰۲۰۱۹۶تماس بگیرند.

ادامه مطلب

اخبار

کارگاه عمومی آشنایی با ملیله همزمان با اختتامیه دومین جشنواره گلاب‌گیری برگزار شد

منتشر شده

در

توسط

ملیله کاری هنرهای سنتی هنرملی صنایع دستی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان و بنیاد ایران‌شناسی زنجان برگزار شد.

به گزارش سرزمین پدری ازمیراث آریا، سید سعید صفوی اظهار کرد: کارگاه عمومی آشنایی با ملیله همزمان با اختتامیه دومین جشنواره گلاب‌گیری با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان و بنیاد ایران‌شناسی زنجان برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان افزود: در این کارگاه آموزشی یک روزه علاقه‌مندان با اصول و مبانی یکی از مهمترین و شاخص‌ترین صنایع‌دستی‌های استان آشنا می‌شوند.

او گفت: کارگاه آموزشی یاد شده روز دوشنبه ۴ تیرماه در آرامگاه چلبی اوغلو شهرستان سلطانیه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برگزار شد.

ادامه مطلب

برترین ها