با ما همراه باشید

اخبار

«جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی» بهترین گزینه برای تعامل و تبادل افکار حوزه‌های مختلف است/ جشنواره‌ها از یک «رویداد» به یک «فرآیند» تبدیل شوند

منتشر شده

در

یونس شکرخواه، استاد علوم ارتباطات، روزنامه‌نگار مطرح، پژوهشگر و نویسنده

«جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی» بهترین گزینه برای تعامل و تبادل افکار حوزه‌های مختلف است/ جشنواره‌ها از یک «رویداد» به یک «فرآیند» تبدیل شوند
شکرخواه با بیان این که «جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی» بهترین گزینه برای تعامل و تبادل افکار حوزه‌های مختلف است، گفت: این جشنواره‌ها قطعا مفید بوده و خواهد بود ولی فراموش نکنیم که برگزاری آن‌ها نباید یک‌بار برای همیشه باشد.

به گزارش سرزمین پدری به نقل از میراث آریا؛ یونس شکرخواه، استاد علوم ارتباطات، روزنامه‌نگار مطرح، پژوهشگر و نویسنده با اشاره به برگزاری «جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی»، گفت: هر جشنواره‌ای همانند یک زمین دیالوگ و گفت‌وگو است و برنامه و دستورالعمل هر جشنواره نیز به منظور نقشه راه است و هرکس و هر حوزه‌ای که وارد آن می‌شوند قادر به تعامل و رد و بدل کردن افکار خود هستند.

او با بیان این که هیچوقت نباید از جشنواره‌ها فقط به عنوان یک رویداد یاد کرد، افزود: جشنواره‌ها از یک رویداد باید به یک فرآیند تبدیل شوند و این وظیفه آن جشنواره خاص است که بتواند خودش را با نهادهای مشابه پیوند دهد. برای مثال امروز اهالی حوزه‌های مختلف هنر و سینما در «جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی» گرد هم آمدند تا درباره میراث ایران تبادل نظر کنند.

این استاد علوم ارتباطات ادامه داد: این نوع جشنواره‌ها همچون فراخوانی می‌مانند که با پایان یافت زمان آن‌ها نباید تمام شوند. برای مثال قطعا بهتر می‌شود در دوره‌های بعدی یک نفر از دانشکده معماری در این جشنواره حرف بزند و فردی دیگر نیز از تجربیات جهانی خود در شهرهای دیگر دنیا سخن به میان بیاورد.

شکرخواه با بیان این که رویدادی شبیه به «جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی» باید همواره برای خود شریک‌های مختلفی پیدا کند و با دیگر زنجیره‌ها پیوند بخورد، مطرح کرد: این جشنواره‌ها قطعا مفید بوده و خواهد بود ولی فراموش نکنیم که برگزاری آن‌ها نباید یکبار برای همیشه باشد. در همین مسیر این جشنواره‌ها باید دارای نوعی دبیرخانه دائمی باشند که پیگیر مطالبات، کسری‌ها و الحاق جریاناتی باشد که می‌تواند به بهتر شدن آن کمک کند.

او همچنین افزود: برای مثال مطالعات فرهنگی، رسانه‌ای و ادبی باید به جشنواره‌ای همچون «جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی» اضافه شوند. چه اشکالی دارد ادیبی همچون عارف قزوینی در چنین جشنواره‌ای پیوند داده شود به شهر قزوین و معرفی جاذبه‌های آن. منظور از چنین پیوندهایی تلاش برای گسترده‌تر شدن و دائمی‌شدن این رویدادهاست که می‌تواند تاثیر شگرفی در تمامی حوزه‌ها داشته باشد.

تبلیغات


اخبار

تجلیل از اساتید صنایع دستی در منطقه ۹

منتشر شده

در

تجلیل از اساتید صنایع دستی در منطقه ۹

برنامه ارمغان هنر به همت خانه فرهنگ پرواز و با مشارکت معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران در روز یکشنبه ۱۰تیر ماه ساعت ۱۶ در مجموعه فرهنگی برج آزادی برگزار می‌شود.

به گزارش سرزمین پدری از ایلنا به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۹، برنامه ارمغان هنر با هدف تکریم و پاسداشت آداب و رسوم و سنت‌ها و فرهنگ ایرانی و تقویت حس تعلق به سرزمین، خود اتکایی، خود باوری و عزت ملی در روز یکشنبه ۱۰ تیر ماه برگزار می‌شود.

گفتنی است در این برنامه از مربیان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی رشته‌های صنایع دستی و هنری نظیر: پته دوزی، چرم دوزی، پیکر تراشی با چوب /معرق ومنبت /نساجی سنتی /رودوزی‌های الحاقی/ نگارگری / قلم زنی و مینا کاری تجلیل به عمل می‌آید.

شهروندان برای حضور در برنامه می‌توانند به مجموعه فرهنگی برج آزادی واقع درمیدان آزادی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۰۲۰۱۹۶تماس بگیرند.

ادامه مطلب

اخبار

کارگاه عمومی آشنایی با ملیله همزمان با اختتامیه دومین جشنواره گلاب‌گیری برگزار شد

منتشر شده

در

توسط

ملیله کاری هنرهای سنتی هنرملی صنایع دستی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان و بنیاد ایران‌شناسی زنجان برگزار شد.

به گزارش سرزمین پدری ازمیراث آریا، سید سعید صفوی اظهار کرد: کارگاه عمومی آشنایی با ملیله همزمان با اختتامیه دومین جشنواره گلاب‌گیری با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان و بنیاد ایران‌شناسی زنجان برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان افزود: در این کارگاه آموزشی یک روزه علاقه‌مندان با اصول و مبانی یکی از مهمترین و شاخص‌ترین صنایع‌دستی‌های استان آشنا می‌شوند.

او گفت: کارگاه آموزشی یاد شده روز دوشنبه ۴ تیرماه در آرامگاه چلبی اوغلو شهرستان سلطانیه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برگزار شد.

ادامه مطلب

اخبار

تونس روادید سفر برای گردشگران ایرانی را لغو کرد

منتشر شده

در

توسط

پرچم ایران و تونس جهانگردی گردشگری

وزارت گردشگری تونس از لغو روادید سفر برای گردشگران ایرانی خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از ایرنا، وزارت گردشگری تونس در نامه‌ای اعلام کرد که روادید برای گردشگران ایرانی و عراقی را لغو کرده است.

بر اساس این گزارش، وزارت گردشگری تونس اعلام کرد که روادید سفر ۱۵ روزه گردشگری به تونس برای گردشگران ایرانی دارای گذرنامه سفر عادی لغو شده است.

وزارت گردشگری تونس در این نامه افزوده است که این تصمیم در چارچوب اقدام متقابل صورت گرفته و از روز شنبه ۱۵ ژوئن ۲۰۲۴ (شنبه ۲۶ خرداد) اجرا می‌شود.

علیرضا بیکدلی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه پیشتر گفته بود که اتباع ۲۸ کشور که به قصد جهانگردی به ایران سفر می کنند از ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ برای سفر به ایران نیازی به روادید ندارند و می‌توانند صرفا با تهیه بلیط به ایران سفر کنند.

وی افزود: وزارت امور خارجه دستور العمل اجرایی مصوبه هیات وزیران در باره لغو روادید یکجانبه با ۲۸ کشور را به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرده است.

تبلیغات

بیکدلی گفت: بر این اساس اتباع این ۲۸ کشور که به قصد جهانگردی به ایران سفر می‌کنند از ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ برای سفر به ایران نیازی به روادید ندارند و آنها می‌توانند صرفا با تهیه بلیط به ایران سفر کنند.

معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه تصریح کرد: اتباع کشور هند می‌توانند از مبادی هوایی بدون نیاز به روادید وارد ایران شوند و برای ورود از طریق مرزهای زمینی باید روادید دریافت کنند.

بیکدلی در پایان خاطرنشان کرد: ۲۸ کشور شامل عربستان، قطر، امارات، بحرین، کویت، ازبکستان، قرقیزستان، تونس، کوبا، تانزانیا، موریتانی، زیمبابوه، موریس، سیشل، ژاپن، اندونزی، سنگاپور، ویتنام، کامبوج، برونئی، برزیل، مکزیک، پرو، کرواسی، صربستان، بوسنی و هرزگوین، بلاروس و هندوستان (هوایی) می‌شوند.

ادامه مطلب

برترین ها