با ما همراه باشید

اخبار

احداث بازارچه دائم صنایع دستی شوش

منتشر شده

در

پایگاه میراث‌جهانی شوش قلعه شوش خوزستان میراث فرهنگی

فرماندار شوش گفت: ایجاد پردیس گردشگری به عنوان طرح بلند مدت و احداث بازارچه دائمی صنایع دستی به عنوان طرح میان مدت در این شهرستان به عنوان اولویت در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش سرزمین پدری از ایرنا، محسن حویزه روز سه شنبه در نشست با بانوان کارآفرین شوش در سالن نشست های فرمانداری این شهرستان سرعت بخشی برای ایجاد بازارچه دائم صنایع دستی در شوش را مورد تاکید قرار داد و گفت: میراث فرهنگی و شهرداری شوش مکلف هستند اقدام لازم برای ایجاد این بازارچه را با اولویت دنبال کنند.

وی با اشاره به سابقه چند هزار ساله تاریخی و وجود صنایع دستی کم نظیر در این شهرستان ادامه داد: صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی این شهرستان از مکانی برای عرضه محصول خود بی بهره هستند واین موجب شده تا بخشی از محصولات شوش به نام سایر شهرستانها ثبت و یا در بازار به فروش برسد.

فرماندار شوش با بیان اینکه حمایت از کارآفرینان در این شهرستان طی سال های گذشته به صورت تخصصی نبوده است، گفت: فرهنگ کارآفرینی، تولید، خودباوری و تلاش است و شهرستان شوش با دارا بودن بانوان کارآفرین و هنرصنعت های تاریخی می تواند جایگاه ممتازی در بازار صنایع دستی در کشور و استان داشته باشد.

وی تسهیل در صدور مجوزها را ماموریت مشترک تمام دستگاه ها در شوش دانست و ادامه داد: تاخیر در صدور مجوزها یکی از چالش های اصلی توسعه مشاغل خانگی در شوش است که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حویزه افزود: علاوه بر تلاش برای احیا و تقویت صنایع تاریخی شهر باستانی شوش، ثبت ملی این صنایع دستی باید به عنوان اولویت در دستور کار باشد.

تبلیغات

وی با تاکید بر لزوم بازاریابی عالمانه برای فروش صنایع دستی تولیدی در این شهرستان ادامه داد: توسعه ظرفیت های تولیدات و ایجاد کارگاه های خود اشتغالی و مشاغل خانگی باید بر اساس بازاریابی انجام شود.

فرماندار شوش با اشاره به نقش بانوان در عرصه های مختلف خانوادگی، اجتماعی،‌ اقتصادی و سیاسی کشور گفت: بانوان در نظام اسلامی نه تنها در همه عرصه ها حاضر بلکه در برخی زمینه ها پیشتاز نیز هستند.

وی وجود کارگاه های خیاطی مجوزدار با استانداردهای مناسب در شوش را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: کمترین انتظار از آموزش و پرورش شوش بهره گیری از ظرفیت کارگاه های خیاطی شوش برای تهیه لباس های فرم دانش آموزی این شهرستان است.

شوش از مهم‌ترین و باشکوه‌ترین شهرهای باستانی ایران و جهان بوده‌است و در ۱۱۵ کیلومتری شمال غربی اهواز قرار دارد.

وجود آثار باستانی پیش از میلاد و نیز آثاری از چندین تمدن مهم از جمله هخامنشی، ساسانی، اشکانی و اسلامی در شوش، این شهرستان را به یک هدف مهم برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کرده است.

تبلیغات

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها