با ما همراه باشید

شیرینی و شکلات

شیرینی دانمارکی

منتشر شده

در

شیرینی دانمارکی

مواد لازم
شیر ولرم یک و یک سوم پیمانه (330 سی سی 3 قاشق آب از شیر کم شود.
تخم مرغ متوسط 3 عدد
مارگارین (کره پوراتوس) 500 گرم
مایه خمیر 10 گرم (1 قاشق سوپ خوری)
شکر 55 گرم
نمک یک دوم قاشق چای خوری
آرد 680 گرم
طرز تهیه:
یک قاشق شکر را با مایه خمیر و 3 قاشق سوپ خوری آب ولرم در ظرفی ریخته در جای گرم می گذاریم تا عمل آید.
در ظرف دیگری شیر، تخم مرغ، نمک، شکر، را مخلوط کرده و مایع خمیر را به آن اضافه می کنیم. سپس آرد را به تدریج به این مخلوط اضافه کرده ورز می دهیم 10 دقیقه تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
خمیر را 15 دقیقه استراحت می دهیم.
مارگارین را رنده کرده با دست ورز می دهیم به شکل مربع در می آوریم.
در اندازه 10 در 10 درست می کنیم. خمیر را با وردنه باز کرده کره را وسط خمیر می گذاریم و به صورت بقچه تا می کنیم. روی میز آرد پاشیده خمیر را باز می کنیم. سه لا تا می زنیم. به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. با روکش نایلونی.
سپس خمیر را باز کرده این بار 5 لا تا می زنیم. بعد از 20 دقیقه استراحت در یخچال این عمل را مجددا تکرار می کنیم. بعد از استراحت مجدد خمیر را به ضخامت 2 میل باز کرده به شکل مورد نظر برش می هیم داخل سینی فر می گذاریم در مرکز خمیر کمی کرم وانیل ریخته به خمیر فرم می دهیم به طوری که کرم پوشش داده شود. روی سینی را با نایلون می پوشانیم. تا خمیر پف کند. بعد از این مرحله روی شیرینی ها را با برس به آرامی تخم مرغ می مالیم. سپس سینی را در فر 200 درجه قرار می دهیم بعد از 15 دقیقه شیرینی آماده است. روی این شیرینی را می توان بعد از پخت شربت نیز مالید و رویش کمی پودر پسته پاشید.
در 5 مدل: مثلثی، فرفره، مربع (دولا) پنجه ای و عینکی
دستور استاد شیرینی دانمارکی
اگر از آب استفاده می کنیم برای عمل آوردن مایع خمیر به ازای 3 قاشق سوپ خوری آب 3 قاشق سوپ خوری از شیر کم می کنیم.
برای شکر هم از 55 گرم شکر یک قاشق برداشته و با مایع خمیر و آب مخلوط کرده تا خمیر عمل آید.
در ظرف دیگر شکر، شیر ولرم، تخم مرغ، نمک را ریخته و با مفتول می زنیم. سپس کمی آرد به مواد اضافه کرده سپس مایع خمیر عمل آمده شده را اضافه کرده و مجدداً هم می زنیم.
باز کم کم آرد اضافه کرده با نوک انگشتان ورز می دهیم. 100 مرتبه روی میز کار می کوبیم. تا وقتی به دست نچسبد. وقتی کاملاً ورز دادیم و به دست نچسبد همان روز میز کار زیرش کمی آرد پاشیده و خیمر را روی آن می گذاریم و رویش دستمال می اندازیم. و یک ربع استراحت می دهیم و یک بعلاوه روی خمیر زده می گذاریم درون ظرف استراحت کند. 15 دقیقه زمان استراحت است.
آرد زیر محیط کاری می پاشیم اما آرد اضافه را کاملاً با برس بر می داریم
دو سوم خمیر را تا زده خمیر را تا کرده بعد قسمتی که تا کرده ایم با ورده می کوبیم و صاف می کنیم. خمیر را تا 3 لایه زده 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شیرینی و شکلات

شیرینی چای مراغه چگونه تهیه می‌شود؟

منتشر شده

در

توسط

چای شیرنیسی شیرینی چای مراغه

برای تهیه شیرینی چای مراغه، چه باید کرد؟

مرحله اول؛ تهیه مخلوط آب و شکر

ابتدا درون دیگ مخصوصی که «پالت» نامیده می‌شود، آب می‌ریزند و شکر را که اصلی‌ترین ماده اولیه این شیرینی است به آن اضافه می‌کنند؛ سپس مخلوط آب و شکر را بر روی حرارت قرار می‌دهند.

مرحله دوم؛ برش

سپس شیره را روی صفحه فلزی که در اصطلاح نبات‌ریزی به آن «سنگ» گفته می‌شود، می‌ریزند و پس از سرد شدن شیره، آن را به قطعات مختلف برش می‌دهند و اسانس دلخواه را به آن اضافه می‌کنند.

مرحله سوم؛ هوادهی

پس از اینکه شیره برش داده شد، آن را ورز می‌دهند که در اصطلاح به این کار هوا دادن می‌گویند؛ هوا دادن برای سفید و نرم شدن شیره ضروری است.
پس از اینکه شیره به اندازه کافی ورز داده شد و بافتی نرم و رنگی سفید پیدا کرد، آن را دوباره به قطعات مختلف برش می‌دهند.

مرحله آخر؛ آماده سازی

در پایان، قطعات برش داده شده را از دستگاه آب نبات‌ریزی رد کرده و روی سطح کار (استو) پهن می‌کنند تا قطعات هوا بخورد و خشک شود.
سپس خرده‌ریزها را از طریق الک کردن جدا می‌کنند تا شیرینی چای مراغه آماده ‌شده و در نهایت در داخل نایلون‌ها و به صورت سنتی بسته‌بندی شود.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

ترافل شکلاتی ایتالیایی

منتشر شده

در

توسط

ترافل شکلاتی ایتالیایی

ترافل شکلاتی ایتالیایی

مواد لازم:

شکلات سیاه 175 گرم

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 40 گرم

پودر شکر 50 گرم

تبلیغات

بادام پودر شده 50 گرم

شکلات سیاه رنده شده 50 گرم

اسانس بادام 2 قطره

طرز تهیه ترافل شکلاتی ایتالیایی:

شکلات سیاه، آب پرتقال و اسانس بادام را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تاذوب شود. کره تکه شده، پودر شکر و پودر بادام (وانیل) را به شکلات اضافه کرده و همه موارد را مخلوط کنید. سپس ظرف را در جای خنک قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل شکلات رنده شده بغلطانید و در ظرف بچینید.

در صورت دلخواه می توانید شکلات های آماده را به جای غلطاندن در شکلات رنده شده، در شکلات ذوب شده بغلطانید و روی آن کمی پسته، بادام یا انواع ترافل های رنگی بپاشید.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

دسر کرم نسکافه

منتشر شده

در

توسط

دسر کرم نسکافه ای

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یک دوم پیمانه
پودر نسکافه 2 قاشق سوپ خوری در یک قاشق آب جوش حل شود.
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری در نسکافه
خامه زده شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم و کمی وانیل را در آن می ریزیم. پودر ژلاتین را در یک دوم آب سرد حل کرده بعد می گذاریم روی بخار تا حل شود در صورت استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد بگذارید تا شل شود. سپس در آب جوش حل کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم می زنیم تا خوب پف کند بعد کم کم شکر را اضافه می کنیم آنقدر می زنیم تا خوب پف کند. (زیاد باید زد)
سپس نسکافه حل شده در آب جوش را کم کم داخل مواد بالا می ریزیم بعد ژلاتین را ریخته و بعد خامه زده شده را داخل مواد بالا می ریزیم و دیگر با هم زن نمی زنیم و به صورت دورانی با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب را پلاستیک انداخته و مواد را داخلش ریخته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب

برترین ها