با ما همراه باشید

شیرینی و شکلات

شیرینی شکلاتی چرخشی (گردویی)

منتشر شده

در

شکلات برش گردویی

 

آرد 125 گرم
پودر شکر 60 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
کره خرد شده 80 گرم
زرده 1 عدد
آب 1 قاشق سوپ خوری

مواد کرم
شکلات تخته ای سیاه 125 گرم
کره 40 گرم
خامه 2 قاشق سوپ خوری
به جای کرم بالا می توان از شکلات ناتالا nutella استفاده کرد.

طرز تهیه:
با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده در سینی کاغذ روغنی انداخته آرد را با پودر شکر و کاکائو و کره را داخل ظرف غذاساز می ریزیم و به مدت 30 ثانیه مخلوط می کنیم تا به صورت خرده نان در آید سپس زرده تخم مرغ و آب را اضافه کرده مجدداً به هم می زنیم تا خمیر شود نیمی از خمیر را در نایلون گذاشته قسمت دیگر را با وردنه باز کرده به قطر 4 میلی متر به ابعاد 3 * 3 برش می دهیم به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر می پزیم وقتی خنک شد با ماسوره کنگره دار روی بیسکویت ها را شکوفه زده و یک نیمی گردو و روی آن قرار می دهیم در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود.
شکلات + کره + خمیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مایه صاف و یک دست شود سپس در یخچال می گذاریم تا کاملاً سرد شود (در دمای محیط هم می توان قرار داد)

 

 

تبلیغات

طرز تهیه استاد:
آرد و پودر شکر و کاکائو و کره را با همزن زده تا تکه تکه شود. بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده هم می زنیم. بعد 1 قاشق سوپ خوری اول با همزن یک دور می زنیم بعد با دست حسابی ورز می دهیم تا مثل خمیر شود.
خمیر را پهن کرده و قالب می زنیم بعد در یخچال قرار می دهیم با قالب به مدت 10 دقیقه.
سپس حرارت فر که 170 درجه بود می گذاریم به مدت 10 دقیقه (شکلات زود می سوزد) بعد بیرون می آوریم و می گذاریم خنک شود.
بعد روی آن با ماسوره گل درست می کنیم.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شیرینی و شکلات

شیرینی چای مراغه چگونه تهیه می‌شود؟

منتشر شده

در

توسط

چای شیرنیسی شیرینی چای مراغه

برای تهیه شیرینی چای مراغه، چه باید کرد؟

مرحله اول؛ تهیه مخلوط آب و شکر

ابتدا درون دیگ مخصوصی که «پالت» نامیده می‌شود، آب می‌ریزند و شکر را که اصلی‌ترین ماده اولیه این شیرینی است به آن اضافه می‌کنند؛ سپس مخلوط آب و شکر را بر روی حرارت قرار می‌دهند.

مرحله دوم؛ برش

سپس شیره را روی صفحه فلزی که در اصطلاح نبات‌ریزی به آن «سنگ» گفته می‌شود، می‌ریزند و پس از سرد شدن شیره، آن را به قطعات مختلف برش می‌دهند و اسانس دلخواه را به آن اضافه می‌کنند.

مرحله سوم؛ هوادهی

پس از اینکه شیره برش داده شد، آن را ورز می‌دهند که در اصطلاح به این کار هوا دادن می‌گویند؛ هوا دادن برای سفید و نرم شدن شیره ضروری است.
پس از اینکه شیره به اندازه کافی ورز داده شد و بافتی نرم و رنگی سفید پیدا کرد، آن را دوباره به قطعات مختلف برش می‌دهند.

مرحله آخر؛ آماده سازی

در پایان، قطعات برش داده شده را از دستگاه آب نبات‌ریزی رد کرده و روی سطح کار (استو) پهن می‌کنند تا قطعات هوا بخورد و خشک شود.
سپس خرده‌ریزها را از طریق الک کردن جدا می‌کنند تا شیرینی چای مراغه آماده ‌شده و در نهایت در داخل نایلون‌ها و به صورت سنتی بسته‌بندی شود.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

ترافل شکلاتی ایتالیایی

منتشر شده

در

توسط

ترافل شکلاتی ایتالیایی

ترافل شکلاتی ایتالیایی

مواد لازم:

شکلات سیاه 175 گرم

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 40 گرم

پودر شکر 50 گرم

تبلیغات

بادام پودر شده 50 گرم

شکلات سیاه رنده شده 50 گرم

اسانس بادام 2 قطره

طرز تهیه ترافل شکلاتی ایتالیایی:

شکلات سیاه، آب پرتقال و اسانس بادام را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تاذوب شود. کره تکه شده، پودر شکر و پودر بادام (وانیل) را به شکلات اضافه کرده و همه موارد را مخلوط کنید. سپس ظرف را در جای خنک قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل شکلات رنده شده بغلطانید و در ظرف بچینید.

در صورت دلخواه می توانید شکلات های آماده را به جای غلطاندن در شکلات رنده شده، در شکلات ذوب شده بغلطانید و روی آن کمی پسته، بادام یا انواع ترافل های رنگی بپاشید.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

دسر کرم نسکافه

منتشر شده

در

توسط

دسر کرم نسکافه ای

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یک دوم پیمانه
پودر نسکافه 2 قاشق سوپ خوری در یک قاشق آب جوش حل شود.
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری در نسکافه
خامه زده شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم و کمی وانیل را در آن می ریزیم. پودر ژلاتین را در یک دوم آب سرد حل کرده بعد می گذاریم روی بخار تا حل شود در صورت استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد بگذارید تا شل شود. سپس در آب جوش حل کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم می زنیم تا خوب پف کند بعد کم کم شکر را اضافه می کنیم آنقدر می زنیم تا خوب پف کند. (زیاد باید زد)
سپس نسکافه حل شده در آب جوش را کم کم داخل مواد بالا می ریزیم بعد ژلاتین را ریخته و بعد خامه زده شده را داخل مواد بالا می ریزیم و دیگر با هم زن نمی زنیم و به صورت دورانی با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب را پلاستیک انداخته و مواد را داخلش ریخته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب

برترین ها