با ما همراه باشید

اخبار

فراخوان سومین دوره جایزه ملی کتاب سال جوانان ایران منتشر شد

منتشر شده

در

فراخوان سومین دوره جایزه ملی کتاب سال جوانان ایران منتشر شد

سومین دوره جایزه ملی کتاب سال جوانان ایران با هدف شناسایی و نکوداشت برترین پدیدآورندگان جوان کشور فراخوان داد.

به گزارش پایگاه خبری سرزمین پدری خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جایزه ملی کتاب سال جوانان ایران یکی از رویدادهای فرهنگی حوزه جوانان است که از سوی کانون فرهنگ و اندیشه ایرانیان برگزار می‌شود و قرار است در سومین دوره برگزاری در همکاری با معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و خانه کتاب و ادبیات ایران در تابستان 1401 برگزار شود.

در این زمینه دبیرخانه این جایزه با انتشار فراخوانی از جوانان مولف، مترجم و مصحح، همچنین ناشران کشور خواسته است تا کتاب یا کتاب‌های پیشنهادی خود را در تارنمای کتاب سال جوانانketabjavanan.ir ثبت کنند.

بر اساس این فراخوان شرایط شرکت در این دوره از جشنواره این است که تنها آثار پدیدآورندگان جوان ( زیر 29 سال؛ متولدین سال 1371 و بالاتر ) پذیرفته می‌شود، همچنی پدیدآورنده جوان کسی است که نام وی در سرشناسه کتاب آمده باشد.

داوری آثار نیز در برگیرنده همه موضوعات رده بندی دیویی و حوزه کودک و نوجوان است اما کتاب های کمک آموزشی پذیرفته نمی‌شود، کتاب‌ها نیز باید برای نخستین بار در سال 1400 به چاپ رسیده باشند و فرآیند ثبت درخواست و سپس پذیرش آثار در داوری با فرستادن دو نسخه از کتاب به همراه تصویر اسناد هویتی جوان پدیدآور، انجام شود.

بر اساس این گزارش، استاندارد جهانی تعریف شده از سوی یونسکو تاکید دارد که بازه سنی 15 تا 29 سال، دوران جوانی است و جایزه ملی نیز، چارچوب یاد شده را به رسمیت می‌شناسد.
دانشوران جوان و ناشران تا 8 خرداد 1401 فرصت دارند، آثار پیشنهادی خود را به دبیرخانه سومین جایزه به نشانی: تهران، پل کالج، ابتدای خیابان حافظ، خیابان بامشاد، شماره 2، واحد 1، کد پستی: 1599617711 بفرستند.

تبلیغات

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها