با ما همراه باشید

شیرینی و شکلات

کرم فندق

منتشر شده

در

دسر کرم فندقی

مواد لازم برای تهیه کرم فندق:
پودر فندق 100 گرم
شکر 100 گرم
وانیل کمی (در صورتی که وانیل زیاد باشد مزه را تلخ می کند)
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
خامه زده شده 250 گرم
شیر 450 میلی لیتر
آب سرد یک چهارم پیمانه

طرز تهیه کرم فندق:

پودر ژله را با کمی شکر و یک استکان آب سرد روی بخار قرار می دهیم تا رقیق شود. سپس شیر، زرده تخم مرغ، پودر فندق و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت به طریق بن ماری قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا از آن بخار بلند شود.

بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم، پودر ژله حل شده را به آن اضافه می کنیم می گذاریم تا کمی سرد شود. و بعد خامه زده شده را به آن اضافه می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خوب ببندد و بعد از بسته شدن روی آن را تزئین می کنیم.

طرز تهیه کرم فندق به روش استاد:

پودر ژلاتین را با آب روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین حل شود. و دانه های ژلاتین در آن باقی نماند.
زرده تخم مرغ و شکر را با میکسر به هم زده تا کرم رنگ شود بعد وانیل اضافه کرده.
در ظرفی شیر را کمی ولرم می کنیم. (روی بخار آب)

تبلیغات

در حین این که زرده را می زنیم ذره ذره مواد شیر را در داخل آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مخلوط شود سپس مواد را روی گاز می گاریم تا با دمای بسیار پایین حل شود. نباید قل بزند. و سریع هم باید هم زنیم. با قاشق (توجه اگر جوش بخورد خراب می شود) وقتی غلیظ شد کنار می گذاریم تا خنک شود.

سپس پودر ژلاتین که حل شده بود را اضافه کرده (کم کم و با فنر هم می زنیم) بعد خامه و در آخر پودر فندق را اضافه می کنیم. بعد در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. 4 تا 5 ساعت در یخچال کافی است.

توجه اگر در موقعی که می خواهیم ژلاتین را داخل مواد بریزیم خوب هم نزنیم ژلاتین ته نشین می شود و مانند ته دیگ قابلمه می شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شیرینی و شکلات

شیرینی چای مراغه چگونه تهیه می‌شود؟

منتشر شده

در

توسط

چای شیرنیسی شیرینی چای مراغه

برای تهیه شیرینی چای مراغه، چه باید کرد؟

مرحله اول؛ تهیه مخلوط آب و شکر

ابتدا درون دیگ مخصوصی که «پالت» نامیده می‌شود، آب می‌ریزند و شکر را که اصلی‌ترین ماده اولیه این شیرینی است به آن اضافه می‌کنند؛ سپس مخلوط آب و شکر را بر روی حرارت قرار می‌دهند.

مرحله دوم؛ برش

سپس شیره را روی صفحه فلزی که در اصطلاح نبات‌ریزی به آن «سنگ» گفته می‌شود، می‌ریزند و پس از سرد شدن شیره، آن را به قطعات مختلف برش می‌دهند و اسانس دلخواه را به آن اضافه می‌کنند.

مرحله سوم؛ هوادهی

پس از اینکه شیره برش داده شد، آن را ورز می‌دهند که در اصطلاح به این کار هوا دادن می‌گویند؛ هوا دادن برای سفید و نرم شدن شیره ضروری است.
پس از اینکه شیره به اندازه کافی ورز داده شد و بافتی نرم و رنگی سفید پیدا کرد، آن را دوباره به قطعات مختلف برش می‌دهند.

مرحله آخر؛ آماده سازی

در پایان، قطعات برش داده شده را از دستگاه آب نبات‌ریزی رد کرده و روی سطح کار (استو) پهن می‌کنند تا قطعات هوا بخورد و خشک شود.
سپس خرده‌ریزها را از طریق الک کردن جدا می‌کنند تا شیرینی چای مراغه آماده ‌شده و در نهایت در داخل نایلون‌ها و به صورت سنتی بسته‌بندی شود.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

ترافل شکلاتی ایتالیایی

منتشر شده

در

توسط

ترافل شکلاتی ایتالیایی

ترافل شکلاتی ایتالیایی

مواد لازم:

شکلات سیاه 175 گرم

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 40 گرم

پودر شکر 50 گرم

تبلیغات

بادام پودر شده 50 گرم

شکلات سیاه رنده شده 50 گرم

اسانس بادام 2 قطره

طرز تهیه ترافل شکلاتی ایتالیایی:

شکلات سیاه، آب پرتقال و اسانس بادام را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تاذوب شود. کره تکه شده، پودر شکر و پودر بادام (وانیل) را به شکلات اضافه کرده و همه موارد را مخلوط کنید. سپس ظرف را در جای خنک قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل شکلات رنده شده بغلطانید و در ظرف بچینید.

در صورت دلخواه می توانید شکلات های آماده را به جای غلطاندن در شکلات رنده شده، در شکلات ذوب شده بغلطانید و روی آن کمی پسته، بادام یا انواع ترافل های رنگی بپاشید.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

دسر کرم نسکافه

منتشر شده

در

توسط

دسر کرم نسکافه ای

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یک دوم پیمانه
پودر نسکافه 2 قاشق سوپ خوری در یک قاشق آب جوش حل شود.
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری در نسکافه
خامه زده شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم و کمی وانیل را در آن می ریزیم. پودر ژلاتین را در یک دوم آب سرد حل کرده بعد می گذاریم روی بخار تا حل شود در صورت استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد بگذارید تا شل شود. سپس در آب جوش حل کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم می زنیم تا خوب پف کند بعد کم کم شکر را اضافه می کنیم آنقدر می زنیم تا خوب پف کند. (زیاد باید زد)
سپس نسکافه حل شده در آب جوش را کم کم داخل مواد بالا می ریزیم بعد ژلاتین را ریخته و بعد خامه زده شده را داخل مواد بالا می ریزیم و دیگر با هم زن نمی زنیم و به صورت دورانی با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب را پلاستیک انداخته و مواد را داخلش ریخته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب

برترین ها