مواد لازم برای تهیه کرم فندق:
پودر فندق 100 گرم
شکر 100 گرم
وانیل کمی (در صورتی که وانیل زیاد باشد مزه را تلخ می کند)
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
خامه زده شده 250 گرم
شیر 450 میلی لیتر
آب سرد یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کرم فندق:
پودر ژله را با کمی شکر و یک استکان آب سرد روی بخار قرار می دهیم تا رقیق شود. سپس شیر، زرده تخم مرغ، پودر فندق و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت به طریق بن ماری قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا از آن بخار بلند شود.
بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم، پودر ژله حل شده را به آن اضافه می کنیم می گذاریم تا کمی سرد شود. و بعد خامه زده شده را به آن اضافه می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خوب ببندد و بعد از بسته شدن روی آن را تزئین می کنیم.
طرز تهیه کرم فندق به روش استاد:
پودر ژلاتین را با آب روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین حل شود. و دانه های ژلاتین در آن باقی نماند.
زرده تخم مرغ و شکر را با میکسر به هم زده تا کرم رنگ شود بعد وانیل اضافه کرده.
در ظرفی شیر را کمی ولرم می کنیم. (روی بخار آب)
در حین این که زرده را می زنیم ذره ذره مواد شیر را در داخل آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مخلوط شود سپس مواد را روی گاز می گاریم تا با دمای بسیار پایین حل شود. نباید قل بزند. و سریع هم باید هم زنیم. با قاشق (توجه اگر جوش بخورد خراب می شود) وقتی غلیظ شد کنار می گذاریم تا خنک شود.
سپس پودر ژلاتین که حل شده بود را اضافه کرده (کم کم و با فنر هم می زنیم) بعد خامه و در آخر پودر فندق را اضافه می کنیم. بعد در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. 4 تا 5 ساعت در یخچال کافی است.
توجه اگر در موقعی که می خواهیم ژلاتین را داخل مواد بریزیم خوب هم نزنیم ژلاتین ته نشین می شود و مانند ته دیگ قابلمه می شود.