با ما همراه باشید

اخبار

برپایی بازارچه‌های نوروزی صنایع دستی در ۱۳ نقطه کرمانشاه

منتشر شده

در

صنایع دستی کرمانشاه هنرهای ستنی غرفه گردشگری نمایشگاه

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از برپایی بازارچه های نوروزی صنایع دستی در ۱۳ نقطه استان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری به نقل از ایسنا؛ امین کوگانی، با بیان اینکه نوروز فرصتی برای رونق کار هنرمندان صنایع دستی است، اظهار کرد: هر ساله در ایام نوروز به واسطه حضور میهمانان و مسافران نوروزی، هنرمندان صنایع دستی هم فرصتی پیدا می کنند تا بتوانند با عرضه تولیدات خود، فروش بیشتری داشته باشند.

وی افزود: در این راستا امسال هم برنامه ریزی شده تا با برپایی بازارچه های موقت صنایع دستی زمینه‌ای فراهم کنیم تا هنرمندان صنایع دستی فروش خود را چند برابر کنند.

معاون صنایع دستی استان تصریح کرد: به این منظور، برپایی بازارچه های نوروزی را در سطح ۱۳ نقطه از استان در دستور کار قرار داده ایم.

وی تعداد کل غرفه های این بازارچه ها را ۱۳۰ غرفه اعلام کرد و گفت: این نمایشگاه ها در ورودی شهرها و در برخی از اماکن گردشگرپذیر سطح استان دایر خواهند شد.

کوگانی با بیان اینکه امسال در پایگاه های تاق بستان و بیستون هم برپایی بازارچه های نوروزی صنایع دستی را خواهیم داشت، افزود: بزرگترین بازارچه نوروزی صنایع دستی استان مربوط به تاق بستان است که ۳۰ غرفه به همراه ۱۰ سیاه چادر در آن برپا خواهد شد.

تبلیغات

وی تاکید کرد: امسال علاوه بر بازارچه های صنایع دستی، ۲۰ سیاه چادر عشایری هم در کنار این بازارچه ها خواهیم داشت که با رعایت دستورالعمل ماه رمضان به گردشگران و میهمانان نوروزی خدمات ارائه می دهند.

معاون صنایع دستی استان اضافه کرد: در کنار بازارچه های موقت نوروزی، تعدادی هم بازارچه دائمی در این ایام به عرضه صنایع دستی استان استان می پردازند.

وی آغاز فعالیت بازارچه های نوروزی صنایع دستی استان را از ۲۸ اسفند اعلام کرد و گفت: این بازارچه ها تا پایان تعطیلات نوروز فعال خواهند بود.

به گفته این مسئول، بازارچه های صنایع دستی در شهرستانها با رویکرد توجه به صنایع دستی همان شهر برپا می شود و تلاش شده تا در همه این بازارچه ها هنرهای اصیل دست ساز بومی استان برای گردشگران نوروزی عرضه شود.

 


 

تبلیغات

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها