با ما همراه باشید

شیرینی و شکلات

بریوش

منتشر شده

در

طرز تهیه نان بریوش

بریوش
مواد لازم:

مایه خمیر یک و نیم قاشق سوپ خوری (15 گرم)
شکر 1 قاشق چای خوری
آب گرم یک دوم پیمانه
آرد 600 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر اضافه 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زده) 4 عدد
کره نرم (کاله) 185 گرم

برای روی نان
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه یک سوم پیمانه

طرز تهیه نان بریوش:
مایه خمیر را با یک قاشق چای خوری و شکر مخلوط کرده آب گرم را اضافه کرد و بدون آنکه هم بزنید در محیط گرم قرار داده تا عمل آید.
آرد را در ظرفی بزرگ الک کرده شکر و نمک را اضافه کرده و در مرکز آن گودی ایجاد کرده تخم مرغ را زده و محلول مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خمیر کرده خمیر که درست شد روی سطحی که آرد پاشیده شده خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز داده طوری که خمیر به دست نچسبد و خشک باشد.
کره نرم شده را آرام آرام اضافه کرده و ورز می دهیم این مرحله باید 15 دقیقه طول بکشد.
بعد از اینکه آخرین تکه کره را بخورد خمیر دادیم مجددا یک دقیقه خمیر را ورز داده خمیر را در یک کاسه بزرگ که چرب کرده اید قرار داده رویش را پوشانده به مدت 1 ساعت تا تقریباً حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس خمیر را از ظرف جدا کرده مجددا به مدت 2 دقیقه ورز داده تا خمیر یک دست شود.
خمیر را به 14 قسمت تقسیم کرده و یک چهارم از هر قسمت را برداشت درون قالب چرب شده قرار داده روی سطح نان را با زرده تخم مرغ و خامه مخلوط شده برش کیند.
یک چهارم خمیر را به شکل گرد در آورده روی تکه خمیر قبلی قرار داده و یک سیخ چوبی بزند.
از مرکز خمیر تا به قالب مخلوط ورده برس می کنیم.
قالب های آماده را در محیط گرم به مدت 15 دقیقه قرار داده تا حجم آن 2 برابر شود.
در فر 20 درجه به مدت 10 دقیقه سپس حرارت را به 180 درجه می رسانیم. 10 دقیقه دیگر که پخت یک ضربه روی نان ها زده تا صدای طبل از آن شنیده شود.
در این حالت نان ها را بلافاصله از قالب خارج کشده روی پنجره سینی نان ها را خنک می کنیم.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شیرینی و شکلات

شیرینی چای مراغه چگونه تهیه می‌شود؟

منتشر شده

در

توسط

چای شیرنیسی شیرینی چای مراغه

برای تهیه شیرینی چای مراغه، چه باید کرد؟

مرحله اول؛ تهیه مخلوط آب و شکر

ابتدا درون دیگ مخصوصی که «پالت» نامیده می‌شود، آب می‌ریزند و شکر را که اصلی‌ترین ماده اولیه این شیرینی است به آن اضافه می‌کنند؛ سپس مخلوط آب و شکر را بر روی حرارت قرار می‌دهند.

مرحله دوم؛ برش

سپس شیره را روی صفحه فلزی که در اصطلاح نبات‌ریزی به آن «سنگ» گفته می‌شود، می‌ریزند و پس از سرد شدن شیره، آن را به قطعات مختلف برش می‌دهند و اسانس دلخواه را به آن اضافه می‌کنند.

مرحله سوم؛ هوادهی

پس از اینکه شیره برش داده شد، آن را ورز می‌دهند که در اصطلاح به این کار هوا دادن می‌گویند؛ هوا دادن برای سفید و نرم شدن شیره ضروری است.
پس از اینکه شیره به اندازه کافی ورز داده شد و بافتی نرم و رنگی سفید پیدا کرد، آن را دوباره به قطعات مختلف برش می‌دهند.

مرحله آخر؛ آماده سازی

در پایان، قطعات برش داده شده را از دستگاه آب نبات‌ریزی رد کرده و روی سطح کار (استو) پهن می‌کنند تا قطعات هوا بخورد و خشک شود.
سپس خرده‌ریزها را از طریق الک کردن جدا می‌کنند تا شیرینی چای مراغه آماده ‌شده و در نهایت در داخل نایلون‌ها و به صورت سنتی بسته‌بندی شود.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

ترافل شکلاتی ایتالیایی

منتشر شده

در

توسط

ترافل شکلاتی ایتالیایی

ترافل شکلاتی ایتالیایی

مواد لازم:

شکلات سیاه 175 گرم

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 40 گرم

پودر شکر 50 گرم

تبلیغات

بادام پودر شده 50 گرم

شکلات سیاه رنده شده 50 گرم

اسانس بادام 2 قطره

طرز تهیه ترافل شکلاتی ایتالیایی:

شکلات سیاه، آب پرتقال و اسانس بادام را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تاذوب شود. کره تکه شده، پودر شکر و پودر بادام (وانیل) را به شکلات اضافه کرده و همه موارد را مخلوط کنید. سپس ظرف را در جای خنک قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل شکلات رنده شده بغلطانید و در ظرف بچینید.

در صورت دلخواه می توانید شکلات های آماده را به جای غلطاندن در شکلات رنده شده، در شکلات ذوب شده بغلطانید و روی آن کمی پسته، بادام یا انواع ترافل های رنگی بپاشید.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

دسر کرم نسکافه

منتشر شده

در

توسط

دسر کرم نسکافه ای

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یک دوم پیمانه
پودر نسکافه 2 قاشق سوپ خوری در یک قاشق آب جوش حل شود.
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری در نسکافه
خامه زده شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم و کمی وانیل را در آن می ریزیم. پودر ژلاتین را در یک دوم آب سرد حل کرده بعد می گذاریم روی بخار تا حل شود در صورت استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد بگذارید تا شل شود. سپس در آب جوش حل کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم می زنیم تا خوب پف کند بعد کم کم شکر را اضافه می کنیم آنقدر می زنیم تا خوب پف کند. (زیاد باید زد)
سپس نسکافه حل شده در آب جوش را کم کم داخل مواد بالا می ریزیم بعد ژلاتین را ریخته و بعد خامه زده شده را داخل مواد بالا می ریزیم و دیگر با هم زن نمی زنیم و به صورت دورانی با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب را پلاستیک انداخته و مواد را داخلش ریخته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب

برترین ها