با ما همراه باشید

شیرینی و شکلات

نان شیرمال

منتشر شده

در

طرز-تهیه-نان-شیرمال

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال:

روغن مایع 6 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
شیر یک چهارم و یک پیمانه
شکر 8 قاشق سوپ خوری
زنجفیل 1 قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد 300 تا 350 گرم (تا حدی که به دست نچسبد)

مواد لازم برای تهیه مایع خمیر برای تهیه نان:

مایع خمیر یک و نیم قاشق سوپ خوری
شکر یک قاشق چای خروی
آب ولرم یک چهارم پیمانه

طرز تهیه نان شیرمال:

ابتدا شکر و مایع خمیر را در آب ولرم حل کرده 8 دقیقه زمان می دهیم تا عمل آید.
در ظرفی دیگر روغن مایع را به همراه تخم مرغ، نمک، شیر ولرم، شکر، زنجفیل، وانیل خوب مخلوط کرده (با همزن دستی می زنیم) سپس مایع خمیر عمل آمده را اضافه کرده آرد را هم اضافه کرده کم کم تا خمیر به دست نچسبد.
10 دقیقه ورز می دهیم و یک ساعت تا یک و نیم ساعت در جای گرم استراحت می دهیم.
خمیر را در سینی به صورت شکل دار قرار می دهیم و می گذاریم استراحت دوم  به مدت نیم ساعت به طول بیانجامد. سپس روی آن رومال زرده، زعفران زده و در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد در طبقه وسط بین 20 تا 25 دقیقه می گذاریم بپزد.

دستور استاد:

نمک را با آرد جدا هم می کنیم. نمک با مایع خمیر مخلوط نمی شود. برای امتحان خمیر که خوب ورز داده شده یک + روی خمیر می زنیم.
رومال: 1 عدد زرده با یک دوم قاشق چای خوری شکر و یک چهارم قاشق شیر و کمی زعفران مخلوط می کنیم.

تبلیغات

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شیرینی و شکلات

شیرینی چای مراغه چگونه تهیه می‌شود؟

منتشر شده

در

توسط

چای شیرنیسی شیرینی چای مراغه

برای تهیه شیرینی چای مراغه، چه باید کرد؟

مرحله اول؛ تهیه مخلوط آب و شکر

ابتدا درون دیگ مخصوصی که «پالت» نامیده می‌شود، آب می‌ریزند و شکر را که اصلی‌ترین ماده اولیه این شیرینی است به آن اضافه می‌کنند؛ سپس مخلوط آب و شکر را بر روی حرارت قرار می‌دهند.

مرحله دوم؛ برش

سپس شیره را روی صفحه فلزی که در اصطلاح نبات‌ریزی به آن «سنگ» گفته می‌شود، می‌ریزند و پس از سرد شدن شیره، آن را به قطعات مختلف برش می‌دهند و اسانس دلخواه را به آن اضافه می‌کنند.

مرحله سوم؛ هوادهی

پس از اینکه شیره برش داده شد، آن را ورز می‌دهند که در اصطلاح به این کار هوا دادن می‌گویند؛ هوا دادن برای سفید و نرم شدن شیره ضروری است.
پس از اینکه شیره به اندازه کافی ورز داده شد و بافتی نرم و رنگی سفید پیدا کرد، آن را دوباره به قطعات مختلف برش می‌دهند.

مرحله آخر؛ آماده سازی

در پایان، قطعات برش داده شده را از دستگاه آب نبات‌ریزی رد کرده و روی سطح کار (استو) پهن می‌کنند تا قطعات هوا بخورد و خشک شود.
سپس خرده‌ریزها را از طریق الک کردن جدا می‌کنند تا شیرینی چای مراغه آماده ‌شده و در نهایت در داخل نایلون‌ها و به صورت سنتی بسته‌بندی شود.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

ترافل شکلاتی ایتالیایی

منتشر شده

در

توسط

ترافل شکلاتی ایتالیایی

ترافل شکلاتی ایتالیایی

مواد لازم:

شکلات سیاه 175 گرم

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 40 گرم

پودر شکر 50 گرم

تبلیغات

بادام پودر شده 50 گرم

شکلات سیاه رنده شده 50 گرم

اسانس بادام 2 قطره

طرز تهیه ترافل شکلاتی ایتالیایی:

شکلات سیاه، آب پرتقال و اسانس بادام را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تاذوب شود. کره تکه شده، پودر شکر و پودر بادام (وانیل) را به شکلات اضافه کرده و همه موارد را مخلوط کنید. سپس ظرف را در جای خنک قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل شکلات رنده شده بغلطانید و در ظرف بچینید.

در صورت دلخواه می توانید شکلات های آماده را به جای غلطاندن در شکلات رنده شده، در شکلات ذوب شده بغلطانید و روی آن کمی پسته، بادام یا انواع ترافل های رنگی بپاشید.

تبلیغات
ادامه مطلب

شیرینی و شکلات

دسر کرم نسکافه

منتشر شده

در

توسط

دسر کرم نسکافه ای

مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد یک دوم پیمانه
پودر نسکافه 2 قاشق سوپ خوری در یک قاشق آب جوش حل شود.
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری در نسکافه
خامه زده شده یک پیمانه
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم و کمی وانیل را در آن می ریزیم. پودر ژلاتین را در یک دوم آب سرد حل کرده بعد می گذاریم روی بخار تا حل شود در صورت استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد بگذارید تا شل شود. سپس در آب جوش حل کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم می زنیم تا خوب پف کند بعد کم کم شکر را اضافه می کنیم آنقدر می زنیم تا خوب پف کند. (زیاد باید زد)
سپس نسکافه حل شده در آب جوش را کم کم داخل مواد بالا می ریزیم بعد ژلاتین را ریخته و بعد خامه زده شده را داخل مواد بالا می ریزیم و دیگر با هم زن نمی زنیم و به صورت دورانی با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب را پلاستیک انداخته و مواد را داخلش ریخته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

ادامه مطلب

برترین ها