با ما همراه باشید

اخبار

خانه هایی که برای گردشگری طراحی شده اند از اتاق های هتل پیشی می گیرند

منتشر شده

در

تعداد خانه‌های خصوصی برای گردشگری از هتل‌های آلمریا بیشتر است. اعتبار: Creative Commons

تعداد خانه‌های خصوصی برای گردشگری از هتل‌های آلمریا بیشتر است. اعتبار: Creative Commons

اکنون بیش از 10,000 خانه برای گردشگری در آلمریا موجود است که در مجموع 49,000 تخت را فراهم می کند که 41 درصد آنها در داخل استان واقع شده اند.

این گسترش مسکن های مرتبط با گردشگری به ویژه در مناطق ساحلی قابل توجه است و از برآوردهای اولیه دولت اندلس پیشی می گیرد. مقرراتی توسط وزارت گردشگری در اواسط سال 2016 برای رسمی کردن فعالیت خانه هایی که قبلاً در بازار اجاره تعطیلات غیررسمی فعالیت می کردند، ارائه شد. در ابتدا، بر اساس فهرست‌های موجود در پورتال‌های اینترنتی و از طریق آژانس‌های املاک و مستغلات با تقاضای بالا در امتداد خط ساحلی استان، تخمین زده شد که بین 3000 تا 4000 آپارتمان و آپارتمان به صورت غیررسمی فعالیت می‌کنند.

افزایش اقامتگاه

این افزایش اقامتگاه‌های توریستی که توسط فناوری‌های ارتباطی و پلت‌فرم‌های اجاره تعطیلات هدایت می‌شود، به یکی از ویژگی‌های غالب چشم‌انداز گردشگری تبدیل شده است. در طول هشت سال گذشته، از یک پدیده خاص به یک بازیگر اصلی تبدیل شده است و از گزینه های اقامتی سنتی مانند کمپ، خانه های روستایی، آپارتمان های توریستی و هتل ها پیشی گرفته است. این خانه‌های گردشگری در حال حاضر تقریباً 42 درصد از کل تخت‌های موجود در این بخش را تشکیل می‌دهند و تقریباً 50000 مکان ارائه شده است.

افزایش مسکن توریستی با بیش از 13000 تخت بیشتر در مقایسه با مجموع هتل ها، خوابگاه ها و پانسیون ها از هتل ها پیشی گرفته است. شهرداری‌هایی مانند Vera، Roquetas و Mojacar پیشرو این روند هستند و Vera دارای بیش از 10000 تخت در 2233 ملک است.

چالش های پیش رو

در حالی که این رشد فرصت هایی را برای افزایش عرضه گردشگری و کاهش فصلی ایجاد می کند، چالش هایی را نیز به همراه دارد. دولت اندلس فرمان جدیدی را برای تنظیم این نوع اقامت ارائه کرده است که حداقل الزامات مانند مساحت 14 متر مربع برای هر مهمان را تعیین می کند. مقامات محلی همچنین این اختیار را دارند که از طریق مقررات شهرسازی این گونه فعالیت ها را محدود یا ممنوع کنند.

تبلیغات

علیرغم مزایا، نگرانی‌هایی در مورد همزیستی و پایداری پدیدار شده است و برخی از شهرداری‌ها را بر آن داشته تا قوانین محلی را برای مدیریت این گسترش سریع در نظر بگیرند. در حالی که برخی از شهرهای بزرگتر در حال بررسی مقررات هستند، برخی دیگر هوشیار هستند و وضعیت را از نزدیک زیر نظر دارند تا از یک مدل گردشگری متوازن اطمینان حاصل کنند که هم به نفع بازدیدکنندگان و هم برای جوامع محلی باشد.

 


 

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها