با ما همراه باشید

اخبار

گردشگری سازمان ملل و کرواسی مرکز تحقیقاتی برای گردشگری پایدار ایجاد می کنند

منتشر شده

در

دیوارهای شهر دوبرونیک کرواسی حق چاپ عکس Meagan Drillinger

کرواسی – دیوارهای شهر دوبرونیک حق چاپ عکس Meagan Drillinger

گردشگری سازمان ملل متحد قرار است با دولت کرواسی و دانشگاه زاگرب برای ایجاد یک مرکز تحقیق و توسعه متمرکز بر گردشگری پایدار همکاری کند.

کرواسی در حال حاضر در کمیته گردشگری سازمان ملل متحد در زمینه گردشگری و پایداری فعالیت می‌کند و بین سال‌های 2019 تا 2023 ریاست آن را بر عهده دارد. در کنار سوابق دولت در ترویج شیوه‌های گردشگری مسئولانه و پایدار، این رهبری روشن و حمایت از ارزش‌های اصلی گردشگری سازمان ملل، آن را به مکانی ایده‌آل برای میزبانی تبدیل کرده است. پلت فرم مشترک برای هدایت نوآوری و تسریع تغییرات مثبت در بخش گردشگری.

این مرکز برجسته، ذینفعان بخش دولتی و خصوصی، دانشگاه و جامعه مدنی را درگیر خواهد کرد تا به برخی از بحرانی ترین چالش های پیش روی گردشگری، از جمله:

کاهش اثرات زیست‌محیطی گردشگری: این مرکز ابتکاراتی را برای به حداقل رساندن تولید زباله و استفاده از پلاستیک در اولویت قرار می‌دهد و در نتیجه ردپای زیست‌محیطی فعالیت‌های گردشگری را کاهش می‌دهد.

افزایش استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی: با ترویج پذیرش منابع انرژی تجدیدپذیر و اجرای شیوه های کارآمد انرژی، هدف این مرکز کاهش انتشار کربن مرتبط با عملیات گردشگری است.

تسریع سازگاری با تغییرات اقلیمی: با تشخیص نیاز فوری برای رسیدگی به خطرات مرتبط با آب و هوا، این مرکز از استراتژی های سازگاری برای افزایش انعطاف پذیری مقاصد و جوامع گردشگری حمایت خواهد کرد.

تبلیغات

حفظ پایداری اجتماعی و جوامع محلی: این مرکز برای حفاظت از میراث فرهنگی و معیشت جوامع محلی با ترویج شیوه‌های گردشگری مسئولانه و توزیع عادلانه مزایا تلاش خواهد کرد.

تقویت سیاست گذاری مبتنی بر شواهد: از طریق تحقیقات دقیق و تجزیه و تحلیل داده ها، این مرکز شواهد مورد نیاز برای تدوین سیاست های موثری را در اختیار سیاست گذاران قرار می دهد که توسعه گردشگری را با ملاحظات زیست محیطی و اجتماعی متعادل می کند.

ارائه تحقیقات مرتبط و به روز: این مرکز به عنوان مرکزی برای تحقیقات پیشرفته و تبادل دانش، ارائه بینش به موقع و بهترین شیوه ها برای توسعه پایدار گردشگری عمل خواهد کرد.

در زاگرب، نیکولینا برنیاچ، وزیر گردشگری و ورزش کرواسی و زوراب پولولیکاشویلی، دبیر کل گردشگری سازمان ملل متحد، یادداشت تفاهمی برای ایجاد این موسسه تحقیقاتی پیشرفته امضا کردند.

گردشگري به شيوه اي پايدار

دبيركل پولوليكاشويلي با استقبال از اين همكاري گفت: «كرواسي به عنوان نمونه در رشد گردشگري به شيوه اي پايدار پيشرو است. مرکز تحقیقاتی جدید در زاگرب به تعهد گردشگری سازمان ملل به سیاست‌گذاری مبتنی بر داده‌ها در سطح منطقه‌ای، ملی و مقصد کمک خواهد کرد و تضمین می‌کند که گردشگری به‌طور مسئولانه و فراگیر به نفع جوامع در همه جا رشد می‌کند.»

وزیر گردشگری و ورزش کرواسی نیکولینا برنیاچ می افزاید: «من مفتخرم که گردشگری سازمان ملل، مرتبط ترین سازمان گردشگری در سطح جهان، تلاش های ما در اصلاح مدیریت گردشگری کرواسی و تعهد قوی ما به گردشگری پایدار را به رسمیت شناخته و ابتکار عمل را برای ایجاد اولین مرکز گردشگری سازمان ملل برای گردشگری پایدار در کرواسی به همراه وزارت گردشگری و ورزش جمهوری کرواسی. با دانشگاه زاگرب به عنوان شریک در تأسیس این مرکز، من متقاعد شده‌ام که این مرکز موفق خواهد بود و تحقیقات بسیار مرتبطی را برای توسعه پایدار گردشگری آینده ارائه خواهد کرد.»

 

تبلیغات


اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها