با ما همراه باشید

اخبار

آلمان با افزایش 30 درصدی گردشگران هندی

منتشر شده

در

شهر بایروث در شمال باواریا

هدف این کشور افزایش دید 52 مکان میراث جهانی یونسکو و جذب بازدیدکنندگان است.
گردشگران هندی به طور فزاینده ای از آلمان بازدید می کنند و آنها نقشی کلیدی در پیشبرد این توسعه ایفا می کنند. در مقایسه با آمار سال 2022، گردشگران هندی در آلمان 32.6 درصد رشد داشته اند و این کشور اروپایی در سال 2023 از بیش از 8 میلیون شب اقامت از هند استقبال کرده است.

در تلاش برای افزایش درآمد حاصل از گردشگری، این کشور قصد دارد دید 52 سایت میراث جهانی یونسکو را افزایش دهد و بازدیدکنندگانی را که علاقه مند به کاوش در میراث اجتماعی پایدار خود هستند، جذب کند. تعهد این کشور به شیوه های گردشگری سازگار با محیط زیست و پایداری نیز در بین مسافران هندی که سفر مسئولانه را در اولویت قرار می دهند، طنین انداز می شود.

آلمان تجربه‌ای کامل از زیبایی‌های منظره و فرهنگی غنی همراه با مسیرهای موضوعی جادویی و گردشگری سازگار با محیط زیست را ارائه می‌دهد.

رومیت تئوفیلوس، مدیر دفتر بازاریابی و فروش – هند، GNTO گفت: ما معتقدیم که این مقصد ایده‌آل برای مسافرانی است که می‌خواهند از مهمان نوازی گرم و غذاهای درخشان لذت ببرند.

علاوه بر این، زیرساخت‌های آلمان، شبکه‌های حمل و نقل کارآمد و استانداردهای بالای ایمنی و بهداشت، آن را به عنوان مقصدی ارجح برای تجربه‌های سفر بدون درز قرار داده است.

گئورگ انزوایلر، معاون رئیس سفارت آلمان، گفت: “رشد 32.6 درصدی نسبت به سال گذشته، با توجه به رتبه قابل توجه آلمان در شاخص جهانی برندهای ملی در سال 2023، تعجب آور نیست. امسال حتی هیجان انگیزتر است – ما بزرگترین رویداد فوتبال اروپا، جام ملت های اروپا، در تابستان امسال را داریم، و ما دارای انبوهی از پیشنهادات در حوزه فرهنگی و تاریخی است. آلمان در قلب اروپا واقع شده است، همچنین مقصدی پر جنب و جوش، پویا و از نظر تجاری جذاب برای مسافران جوان است.

تبلیغات

وی افزود: این ارتباط رو به رشد مردم در تقویت پایه و اساس مشارکت دوجانبه ما بسیار مهم است.

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها