با ما همراه باشید

اخبار

هدف کنفرانس گردشگری گوئیژو ایجاد مقصدی در سطح جهانی است

منتشر شده

در

گوئیژو، چین

هجدهمین کنفرانس توسعه صنعت گردشگری گوئیژو در شهر Xingyi بر ادغام فرهنگ و گردشگری برای ارتقای گوئیژو به عنوان یک مرکز گردشگری جهانی تمرکز دارد.

گوئیانگ، چین – هجدهمین کنفرانس توسعه صنعت گردشگری گوئیژو، به میزبانی دولت مردمی استان گوئیژو با موضوع «ترویج ادغام عمیق فرهنگ و گردشگری و ایجاد یک مقصد گردشگری در کلاس جهانی» در شهر Xingyi، استان گوئیژو در جنوب غربی چین آغاز شد. ، بر اساس “سادگی، ظرافت، تفکر و ایمنی”.

به منظور تسریع در توسعه صنعت گردشگری گوئیژو و تبدیل آن به یک صنعت ستونی، کنفرانس توسعه صنعت گردشگری گوئیژو از سال 2006 هر ساله برگزار می شود که به صورت چرخشی توسط تمامی شهرها و استان های گوئیژو اجرا و برگزار می شود که تاکنون برگزار شده است. با موفقیت به مدت 17 جلسه برگزار شد.

استان خودمختار Qianxinan Bouyei و Miao در جنوب غربی استان گوئیژو چین واقع شده است. این شهر از زیرساخت های حمل و نقل عالی برخوردار است و به خاطر مناظر طبیعی به خوبی حفظ شده و منحصر به فرد و فرهنگ های قومی غنی مشهور است.

منابع گردشگری این منطقه عمدتاً از مناظر کوهستانی، فرهنگ های قومی و آثار تاریخی تشکیل شده است. با لندفرم‌های معمولی کارست، نقاط دیدنی معروف شامل دره رودخانه Maling و جنگل Wanfeng در Xingyi، دریاچه Wanfeng، و Guizhou Longhua Stone Group است. علاوه بر این، نوعی هنر عامیانه سخنوری و آواز اقوام بویایی به نام «آواز هشت نت نشسته» وجود دارد.

در سال های اخیر، استان کیان سینان با ترکیب منابع اصلی گردشگری کوهستانی، گردشگری سلامت را ترویج کرده است. پروژه های متعدد گردشگری سلامت و مسیرهای گردشگری با کیفیت عالی برای جذب گردشگران جویای سبک زندگی سالم راه اندازی شده است.

تبلیغات

به گزارش سرزمین پدری Xingyi یک شهر در سطح شهرستان است که توسط استان خودمختار Qianxinan Buyei و Miao اداره می‌شود، در جنوب غربی استان گوئیژو، چین.

Xingyi توسط راه آهن Nanning-Kunming و توسط فرودگاه Xingyi Wanfenglin خدمات رسانی می شود.

این شهر دارای مساحت 2911 کیلومتر مربع و جمعیت 784032 نفر در سال 2010 است. این شهر تحت مدیریت Qianxinan Buyei و Miao است

 


تبلیغات

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها