با ما همراه باشید

اخبار

حضور شش واحد فناور پارک علم و فناوری کردستان در اولين نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلامت غرب کشور

منتشر شده

در

نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت غرب کشور سنندج میراث فرهنگی

در اولین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلامت غرب کشور که با حضور 7 کشور خارجی در سنندج برگزار می‌شود، شش واحد فناور پارک علم و فناوری کردستان شرکت کرده‌اند.

به‌گزارش سرزمین پدری به نقل از روابط‌عمومی وزارت علوم و به نقل از پارک علم و فناوری کردستان، رئیس پارک علم و فناوری کردستان در آئین افتتاح این‌ نمایشگاه که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان برگزار شد، گفت: در این رویداد فعالیت‌ها و توانمندی‌های حوزه گردشگری سلامت منطقه غرب کشور و 7 کشور خارجی ترکیه، رومانی، عراق، هند، بلاروس، روسیه و آذربایجان در قالب 60 غرفه به میزبانی استان کردستان در سنندج معرفی و عرضه می‌شود.

بابک سوری هدف از شرکت واحدهای فناور حوزه سلامت پارک علم و فناوری کردستان را معرفی و توسعه ظرفیت‌های گردشگری سلامت در استان کردستان برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سلامت و اقتصاد به‌عنوان یکی از قطب‌های توریسم درمانی عنوان کرد.

وی عنوان کرد: در این نمایشگاه پاویون‌های مختلفی در حوزه‌های گردشگری سلامت، پوست و زیبایی، طب سنتی و داروهای گیاهی، تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، فرآورده‌ها و محصولات دارویی، اسپا و آب درمانی و گردشگری تندرستی برپا شده است‌. که از پارک علم و فناوری کردستان نیز شش واحد فناور و دانش‌بنیان دستاوردها و تولیدات خود را به معرض نمایش گذاشته‌اند.

در این نمایشگاه همچنین جمعی از دانشجویان رشته گردشگری دانشگاه کردستان، با حضور در غرفه پارک علم و فناوری با خدمات، رسالت و دستاوردهای پارک علم و فناوری کردستان آشنا شدند.

گفتنی است که در این نمایشگاه، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، ستاره زیبای صبح روناک دستگاه مولد محلول ضدعفونی مولتی اکسیدان با نام تجاری میوکس، سیما گلسان ماژان تولید کننده تولید مواد آرایشی، بهداشتی، ضدعفونی و شوینده ها بر پایه گیاهی سازگار با محیط زیست و حاوی نانو ذرات معدنی، پیشرو زیست درمان ماکان تولید کننده مکمل و داروهای پروبیوتیک، ایده‌پرداز به نوبه سامانه جامع خدمات آنلاین پزشکی و درمانی، یکتا فناوری ماد ژن متخصص حوزه ژنتیک و ژیران دارو تولید کننده محصولات بهداشتی حوزه دهان و دندان حضور دارند.

تبلیغات


اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها