با ما همراه باشید

اخبار

سواحل گردشگرپذیر قشم از زباله پاکسازی شد

منتشر شده

در

جزیره قشم سرزمین پدری ایران

رییس اداره محیط زیست شهرستان قشم از پاکسازی سواحل گردشگرپذیر و زیبای جزیره قشم در یک حرکت خود جوش از سوی دانش آموزان و جامعه محلی بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس از وجود زباله و پسماندهای به جای مانده از حضور مسافران نوروزی خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از شاهمراد جعفری ، افزود: در این برنامه که به همت و همکاری اداره حفاظت محیط زیست، آموزش و پرورش و یک گروه ۲۰ نفره به نام ۱۸ بهشت در سواحل پارک زیتون تا پلاژ سیمین، ریگو، شیب دراز و اسکله کندالو انجام شد، شماری از دانش آموزان، قشموندان و دوستداران محیط زیست شرکت کردند.

وی ادامه داد: ساحل و دریا مهم‌ ترین تفریحگاه سرزمین آب و آفتاب است که در آن علاوه بر قشموندان، روزانه صدها نفر از مسافران و گردشگرانی که از نقاط مختلف کشور به این این جزیره سفر می‌کنند، به ورزش و سیاحت و استراحت می پردازند، اما در حفاظت از آن کوتاهی و حجمی زیادی زباله در این سواحل رها می‌شود.

رییس اداره محیط زیست شهرستان قشم توضیح داد: این برنامه پاکسازی با هدف آگاهی دادن و ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست به مردم جامعه محلی، گردشگران، دانش آموزان و مسوولین نگین خلیج فارس انجام شد تا با حساسیت بیشتری نسبت به حفظ و زیباسازی سیمای ساحلی توجه کنند.

جعفری اضافه کرد: متاسفانه هرساله با حضور بی شمار گردشگران نوروزی در سواحل این جزیره بخشی از زباله های به جای مانده از حضور آنان وارد آب دریا می شود و به مرور با امواج به ساحل آورده می شود که آلودگی زیادی ایجاد می کند.

وی از مسوولان ذیربط خواست تا در سال چندین مرحله با فراخوان عمومی و بهره گیری از امکانات موجود سواحل سرزمین عجایب هفتگانه خلیج فارس را از وجود زباله، بطری ها، دور ریزهای پلاستیکی و ته سیگار پاکسازی کنند.

تبلیغات

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌ های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌ های خلیج فارس گسترده شده است.

 


 

تبلیغات

اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها