با ما همراه باشید

اخبار

گردهمایی کامبوج، لائوس، تایلند، ویتنام برای ترویج تجارت، سرمایه گذاری و گردشگری

منتشر شده

در

انگکور در کامبوج

طی یک مجمع که در 10 آوریل گذشته در لائوس برگزار شد، نمایندگان چهار کشور در مورد پتانسیل، نقاط قوت، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و سیاست‌های ترجیحی خود که برای سرمایه‌گذاری مفید هستند، گزارش دادند.

کامبوج، لائوس، تایلند و ویتنام (CLTV) توافق کردند که به همکاری در زمینه تجارت، سرمایه گذاری و گردشگری ادامه دهند تا توسعه کریدور اقتصادی شرق-غرب و منطقه مثلث را تسریع بخشند.

مقامات چهار کشور روز چهارشنبه در مجمعی که در استان چامپاساک به ریاست فرماندار استان چامپاساک، دکتر ویلایونگ بودخام، و سرکنسول ویتنام در شهر پاککسه، نگوین ون ترنگ، به همراه رهبران مقامات مختلف، مشاغل، تشکیل شد، تشکیل شد. و انجمن های CLTV.

نگوین ون ترونگ طی سخنانی در این مراسم گفت که این مجمع در تقویت روابط دوستانه بین ویتنام، لائوس، کامبوج و تایلند و به ویژه روابط عالی، وحدت ویژه و همکاری همه جانبه بین ویتنام و لائوس نقش بسزایی دارد.

وی افزود: این نشست همچنین به تقویت روابط بین چامپاساک و استان ها و شهرهای مرکزی و جنوبی ویتنام کمک می کند و پیوندها را با چهار استان جنوبی لائوس پایدارتر و قوی تر می کند.

استان Champassak در مرکز کریدور اقتصادی شرقی واقع شده است که از میانمار از طریق استان های شمال شرقی تایلند، استان های جنوبی لائوس و استان های مرکزی ویتنام می گذرد.

تبلیغات

کریدور در مرکز مثلث توسعه کامبوج-لائوس-ویتنام قرار دارد و بخشی از کریدور اقتصادی شرق-غرب است.

کریدور اقتصادی شرق-غرب در سال 1998 با هدف افزایش همکاری های اقتصادی و ارتقای تجارت، سرمایه گذاری و توسعه بین کشورهای عضو به منظور کاهش هزینه حمل و نقل آغاز شد. تسهیل حمل و نقل کالا؛ و توسعه مناطق محلی در امتداد کریدور اقتصادی شرق-غرب را تقویت کند.

دکتر ویلایونگ گفت: «این مجمع فرصتی مهم برای ما برای تبادل نظر و به اشتراک گذاشتن نظرات در مورد افزایش همکاری های همه جانبه، به ویژه در چارچوب چهار کشورمان است».

وی افزود که لائوس، و به ویژه کمیته رهبران استان چامپاساک، از روابط نزدیک با رهبران CLV و CLTV در اجرای توافقات چارچوب همکاری برخوردار است.

اجرای موفقیت‌آمیز این موافقت‌نامه‌ها به همکاری‌های سطح ملی کمک می‌کند، که ما را قادر می‌سازد تا برنامه‌های همکاری را اجرا و تعمیق کنیم و سرمایه‌گذاری، تجارت، گردشگری و اتصال را بهتر ارتقا دهیم. دکتر ویلایونگ گفت: برای اولین بار، ما توانستیم درک متقابلی در مورد نیاز به تقویت روابط اقتصادی و اجتماعی-فرهنگی خود ایجاد کنیم تا در آینده قوی تر شوند.

در طول این همایش، نمایندگان استان‌ها و شهرهای کامبوج، لائوس، ویتنام و تایلند در مورد پتانسیل، نقاط قوت، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و سیاست‌های ترجیحی خود که برای سرمایه‌گذاری مفید هستند، گزارش دادند.

شرکت کنندگان در این نشست همچنین راه های توسعه یکسان سرمایه گذاری، تجارت، گردشگری و اتصال و استانداردسازی اشکال کمک و همکاری در زمینه های مختلف توسعه را برای اطمینان از موفقیت آینده مورد بحث و بررسی قرار دادند.

تبلیغات

 


اخبار

برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در مهدی‌شهر

منتشر شده

در

پته دوری مهدی شهر سمنان صنایع دستی هنرهای سنتی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر از برگزاری دوره آموزشی پته‌دوزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا و از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان، مهدی متقی گفت: این دوره‌ آموزشی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در مجموعه آموزشی فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر بابیان اینکه این دوره به‌صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ۲۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی به مدت ۳۰ ساعت آموزش می‌بینند و در پایان هم گواهی مهارت برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

او تصریح کرد: این دوره ویژه شاغلان و هنرمندان با تدریس فاطمه امیر مجاهدی و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار می‌شود

ادامه مطلب

اخبار

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

منتشر شده

در

هنرمندان صنعتگر کردستانی در ایام نوروز صنایع دستی کردستان هنرهای سنتی

تعاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از برقراری بیمه ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی دراستان خبر داد.

به گزارش سرزمین پدری بنقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، سعید نظری دراین‌باره گفت: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.ی

معاون صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: برقراری بیمه هنرمندان از جمله اولویت‌های برنامه‌های حمایتی حوزه صنایع‌دستی این اداره‌کل در استان است.

او افزود: در داین راستا و با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ۳۸۵ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

نظری عنوان کرد: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و … هستند

تبلیغات
ادامه مطلب

اخبار

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

منتشر شده

در

روار گیوه دست بافته هنرهای دستی صنایع دستی هنرهای سنتی میراث فرهنگی

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

به گزارش سرزمین پدری از میراث آریا،‌ اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

ادامه مطلب

برترین ها